Merhabalar,
Bugün hem desteğe bir maskot/ikon belirleme, hemde forumda bir yarışma havası yaratmak için bu yarışmayı düzenliyorum. Bunu açılacak sosyal medya projelerinde ve sitede favcion ve logo olarak kullanacağız. @ASi
İstenilen;
- Logo ve çizilmiş bir ikon, alıntı olmayacaklar logo ile ikon'da ikon'uda siz çizeceksiniz yani.. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış..
Ödüller;
1.
--> 40TL
--> 1 haftalık gold üye rankı
--> İsterse (grafik paketi)
2.
--> 20 TL
--> 1 haftalık silver üye rankı
3.
--> 3 günlük silver üye rankı
--> Grafik Paketi
- Katılma Şartları;
--> Sitemizde 1 hafta online süresi ve mesaj sayınız 200 üstü olmalıdır.
--> Katılımlar 5 Mayıs'a kadar devam edecektir.
--> Yorum olarak "katılmak istiyorum" & "katılıyorum" yazıp 20 Mayıs'a kadar tasarımları bana özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
Ek olarak: Ücret ben tarafından karşılanacaktır, diğer admin ve yetkililerin bilgisine.
Bugün hem desteğe bir maskot/ikon belirleme, hemde forumda bir yarışma havası yaratmak için bu yarışmayı düzenliyorum. Bunu açılacak sosyal medya projelerinde ve sitede favcion ve logo olarak kullanacağız. @ASi
İstenilen;
- Logo ve çizilmiş bir ikon, alıntı olmayacaklar logo ile ikon'da ikon'uda siz çizeceksiniz yani.. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış..
Ödüller;
1.
--> 40TL
--> 1 haftalık gold üye rankı
2.
--> 20 TL
--> 1 haftalık silver üye rankı
3.
--> 3 günlük silver üye rankı
--> Grafik Paketi
- Katılma Şartları;
--> Sitemizde 1 hafta online süresi ve mesaj sayınız 200 üstü olmalıdır.
--> Katılımlar 5 Mayıs'a kadar devam edecektir.
--> Yorum olarak "katılmak istiyorum" & "katılıyorum" yazıp 20 Mayıs'a kadar tasarımları bana özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
Ek olarak: Ücret ben tarafından karşılanacaktır, diğer admin ve yetkililerin bilgisine.
Katılanlar;
Escobar
Samet_pro
#Lykia
[TR]Flash
#JustWatch
NoThing2Lose
Escobar
Samet_pro
#Lykia
[TR]Flash
#JustWatch