Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captcha Sisteminin Ben /edit küfür
ARKADAŞLAR BEN BU CAPTCHA SORUNUNU NASIL KALDIRACAĞIM YETER ARTIK AYLARDIR HESAPLARA GİRİŞ YAPILAMIYOR !! CAPTCHA PHP DE NE SIKINTI VAR HEM CAPTCHA RESMİ GÖZÜKMÜYOR HEMDE DOĞRU GİRİLEN HESABA GİRİLMİYOR NEDİR BUUUUUUUUUUUUUUUUUU kobrahack.10tl.net nedir bu sitedeki giriş sorunu ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2.Tüm üyelerin ve yöneticilerin küfürlü yazışması, kısaltılmış küfür yazması, hakarete varan mesaj yazması, hakaret içerikli ifade kullanması, küfür ve hakaret sayılacak imada bulunması, hakarete yol açabilecek resimler paylaşması yasaktır.

Konunyu neden buyuk harflerle yazdın ve neden catchpaya kufur ettin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adam gibi bir captcha sistemi yapılsaydı küfür etmezdim çok sinirliyim çok önemli olan birşey elimden uçtu gitti ne olacak şimdi ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sinirlenince kufur mu ediyorsunuz?
Admin panelinden catchpaya ulasin ve kapayın.Sifreniz dogru degilse ulasamassınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Multi herhalde ? biraz frmbull yazılarına benzettim. @ismaililhan
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bikere multi degilim. Ve admin panelden kapa diyince captcha gene geliyor dostum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar,
Öncelikle bir sakin olun, çözülmeyecek sorun yoktur. İllaki çözeriz.
Sanırım sorun, spoiler eklentisinden kaynaklanıyor. Spoiler eklentisi kuruluysa eğer devre dışı bırakın.
O eklentiyi kaldıralım sorunu çözene kadar... @admin
Spoiler eklentisi kaldırdınız, ve hala forumunuza giriş yapamıyorsanız:
Admin Paneli > Forum Ayarları > Genel Yapılandırma Ayarları > Captcha - Günvelik Kodu Kullanılsın Mı?
"Captcha kullanımına kapat?" seçeneğini seçip, ayarları kaydedin.
Ancak bu siteye bot gelme riski yaratacak. Ancak siteye girersiniz. Şimdilik böyle kalsın, sorunu düzeltince tekrar güvenlik kodu seçersiniz.
O aralıkta, sitenize bot gelmemesi için güçlü güvenlik soruları ekleyin.
Ayrıca, hemen konuları kilitlemeyin. Multiyse multi, önce bir soruna çözüm bulalım, sonra gerekirse banlarız.
-
Nasıl gene geliyor ? Tarama verilerinizi temizleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
*AwP* hocam ilginiz için teşekkürler keşke forumda sizin gibiler olsa neyse ben hemen spoileri kaldırıyım..

Evet herzamanki gibi gene olmadı yoksa tüm eklentileri kapasammı ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üye olmayı 2 dakikalığına açın. Bir şey deneyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kqrdeşim Bu Sorunun Aynısı Bendede Vardı Pluginlere Gel Spoiler Eklentisini Eklediysen Kaldır Olmazsa Yeni Açıcacan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping