17-12-2017 Saat: 17:10
(Son Düzenleme: 17-12-2017 Saat: 17:10, Düzenleyen: #JustWatch.)
Ad Soyad: Burak Tayhan
Meslek/Okul: Ferda ve Turan Takmaz Ortaokulu
ARGE hakkında bildikleriniz: yeni bir ürün bulmak ve geliştirme çalışmaları yapmak için mevcut ürünleri çok iyi tanımak, özelliklerini iyi bilmek gerekir. Bundan sonra yapılacak şey yenilikçi ve farklı fikirler ortaya atarak meydana farklı bir ürün çıkarmaktır.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: genel olarak sadece türkiyede değil de, dünya genelinde tanınan bir sistem yapmak için çalışma yapılabilir.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: Daha yeni yeni öğreniyorum, ilerleyen zamanlarda kendimi buradaki arkadaşların yardımıylada geliştirebileceğimi düşünüyorum.
HTML Bilginiz: Orta Derece.
CSS bilginiz: Düşük.
PHP Bilginiz: Fazla Yok.
MyBB Bilginiz: Orta Seviye (Plugin vb. konularda pek iyi olmadığım için, dediğim gibi MyBByi yeni yeni tam anlamıyla kullanmaya başlıyorum.. öncesi fasa fiso..)
Photoshop bilginiz: Ne düşük, ne çok yüksek.
Neden bu yetkiyi istediniz:
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 1 yıl 6 aydan daha fazla bir süre. destek forumuna 8 ay önce katıldım.. önceden forumları "gelişirse gelişir, gelişmezse yenisini açarım" düşüncesi ile açıyordum.. şimdi ciddi bir yere varmak istediğimden destek forumlarına katıldım.
5x5-9/3+7-(3x2) = ? (ciddi olarak cevaplayın) *** : -4.4
dediğim gibi, sadece üzüm üzüme bakarak kararır diyip sizleri izlemek yerine hem sizin bilgilerinizden bi nebze olsada faydalanmak, kendi bildiklerimdende sizlerle paylaşmak istiyorum.