Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Forum Güncellemesi Hayırlı Olsun
#21
(24-12-2017 Saat: 02:21)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sanırım @kaRanLık-61 in dediği doğru. repe tıklayınca, biyerde çıkıyor modal pencere ama görünmüyor. bu durumda sayfa yukarı aşağı scroll olmuyor. esc ye basınca geri normale dönüyor.
temayı yapanlar veya anlayanlar buraya odaklanıp çözüm ararsa iyi olur.
@kaRanLık-61 verdiğin html kodlarda modal ya da z-index  ile ilgili birşey göremedim... onu anlarsak, direk çözeriz.. ama bu çalışan şey de niye bozuldu anlamadım. upgrade de demekki default bazı şeyler değişmiş.

Evet sorunun kaynağını bulduk beraber ve çözdük... hepinize teşekkürler...

Sorun ve çözümü şurda anlatılıyor:
https://community.mybb.com/thread-213964...pid1288159

Aşağıdaki css kodunun, hangi temayı kullanıyorsanız, ona girip, global.css i düzenleyip (gelişmiş/advanced düzenlemede)
global.css'in en altına eklenmesi gerekiyor:

Kod:
/** Modal Start **/

.blocker {
   position: fixed;
   top: 0;
   right: 0;
   bottom: 0;
   left: 0;
   width: 100%;
   height: 100%;
   overflow: auto;
   z-index: 9999;
   padding: 20px;
   box-sizing: border-box;
   background-color: rgb(0,0,0);
   background-color: rgba(0,0,0,0.75);
   text-align: center;
}

.blocker:before{
   content: "";
   display: inline-block;
   height: 100%;
   vertical-align: middle;
   margin-right: -0.05em;
}

.blocker.behind {
   background-color: transparent;
}

.modal {
   width: 400px;
   text-align: left;
   background: #fff;
   display: inline-block;
   vertical-align: middle;
   position: relative;
   z-index: 2;
   -webkit-box-sizing: border-box;
   -moz-box-sizing: border-box;
   box-sizing: border-box;
   -webkit-border-radius: 8px;
   -moz-border-radius: 8px;
   -o-border-radius: 8px;
   -ms-border-radius: 8px;
   border-radius: 8px;
   -webkit-box-shadow: 0 0 10px #000;
   -moz-box-shadow: 0 0 10px #000;
   -o-box-shadow: 0 0 10px #000;
   -ms-box-shadow: 0 0 10px #000;
   box-shadow: 0 0 10px #000;
}

.modal a.close-modal {
   position: absolute;
   top: -12.5px;
   right: -12.5px;
   display: block;
   width: 30px;
   height: 30px;
   text-indent: -9999px;
   background: url(images/close.png) no-repeat 0 0;
}

.modal-spinner {
   display: none;
   width: 64px;
   height: 64px;
   position: fixed;
   top: 50%;
   left: 50%;
   margin-right: -32px;
   margin-top: -32px;
   background: url(images/spinner_big.gif) no-repeat center center;
   -webkit-border-radius: 8px;
   -moz-border-radius: 8px;
   -o-border-radius: 8px;
   -ms-border-radius: 8px;
   border-radius: 8px;
}

/** Modal End **/

Tabi sayfayı ctrl+f5 ile komple refresh etmeniz gerekiyor (css lerin falan yeniden yüklenmesi lazım. )
ya da komple açıp kapatın...
dediğim gibi css kodlarında sorun vardı yani ;) Hazır söylemişken herkes kullanır artı şu js dosyalarını düzenlerseniz oluşabilecek sorunları engellenir.tüm forum sahipleri ve tema yapımcıları.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
- Saçma Konu Başlıklarına ve Özelden Destek Vermiyorum...!
Ücretli Her Türlü Script(MyBB,vB,smf,wordpress,phpBB,joomla,eschat,cms, vb.) Kurulumu ve Optimizasyon Yapılır.Ücretli Tema Tasarımı Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )

İki Tarafta Zifiri kaRanLık




Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi



***