Merhaba Arkadaşlar Beni Hatırlayanlar Vardır, ''WordS'' Hesabımı Yani Uzun Bir Süre Girmemiştim Foruma Bilgisayara Dahil Girmedim , Ve Baya Önce Yetki Verilmişti Emeğimin Karşılıgında Bölüm Şefi 1. Seviye Verilmişti. Bazı Arkadaşlar Multi Dedi Kapatıldı Sinirlendim Buna Tabiki Yurtta Kaldığım İçin İp ler Aynı Bakın Bu Hesabımda Gene Aynı Çıkar Yurttakı Sistem Tüm İp ler Bi Yere Bağlıdır. WordS Hesabıma da Giremiyorum Şifresini Unuttum E-postaya Gönder Dedim Gönderdi Ama Ne Yazık ki e-postayı da Unutmuşum Şimdi Yetkililerin Bakmasını İstiyorum Tekrardan Hesabıma Girmek İstiyorum Çünkü Baya Emek Verdim İyi Şeyler Yapmasamda Denedim Her Zaman.....@admin
WordS
|
27-11-2017 Saat: 17:48
Admin paneline erişimim kısıtlı o yüzden şifrenizi değiştiremiyorum. TaaRRuz admini etiketliyorum konuya @TaaRRuz
27-11-2017 Saat: 17:49
(27-11-2017 Saat: 17:48)Quexa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin paneline erişimim kısıtlı o yüzden şifrenizi değiştiremiyorum. TaaRRuz admini etiketliyorum konuya @TaaRRuz Teşekkür Ederim Sağol :)
27-11-2017 Saat: 22:06
Güncel...
27-11-2017 Saat: 23:02
(Son Düzenleme: 27-11-2017 Saat: 23:02, Düzenleyen: Muratbaykam.)
(27-11-2017 Saat: 22:06)WordS-2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel... Güncel çekmenize gerek yok zaten etiketleme yapıldı ilgilenecektir adminler.
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
27-11-2017 Saat: 23:22
Telaşlıyım Kusura Bakma :)
28-11-2017 Saat: 15:18
Şimdi senin hesabın olduğuna nasıl inanacağız epostanı dahi bilmiyorsun...
e-postadan bazı karakterleri sansürleyip yazsam sıfırlayabilir misin? “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
(28-11-2017 Saat: 15:18)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi senin hesabın olduğuna nasıl inanacağız epostanı dahi bilmiyorsun... biliyorum e postayı yazıyorum gönderildi diyo ama e-postanın şifresini giremiyorum yalan söylesem girdiğim e-posta adresinde teşekkürler gönderildi yazmaz. @TaaRRuz E-postam : orhn427@gmail.com
29-11-2017 Saat: 13:21
Ne yaptığını açıklaya bilirmisin?
29-11-2017 Saat: 21:08
Hesabimi istiyorum ben ilgilenmiyor kimse lutfen hesabimi verin :/
29-11-2017 Saat: 21:10
(29-11-2017 Saat: 21:08)WordS-2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hesabimi istiyorum ben ilgilenmiyor kimse lutfen hesabimi verin :/ Sabret, öyle hemen hesap verilmek gibi bir durum olmadı/olamaz da. - ne demişler? senin olduğunu belirlemeden sana hesabı veremeyiz gibisinden sözler kullanılmış. Önce Üst Yetkililere WordS olduğunu kanıtladıktan sonra hesabını geri alabilirsin.
29-11-2017 Saat: 22:30
Yalan soylesem e-postayi nerden bilecem ? Bu da iki hatirlayan varsa yurt pc odasini cekmistim yine cekerm.
29-11-2017 Saat: 22:40
(29-11-2017 Saat: 22:30)WordS-2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yalan soylesem e-postayi nerden bilecem ? Bu da iki hatirlayan varsa yurt pc odasini cekmistim yine cekerm. "Sabır boyun eğmek değildir. Sabır, mücadele etmektir." Beklerseniz gerekli işlemler yapılacak zaten TaaRRuz hocamız yorumunu yazmış geri dönüş yapacaktır elbette.
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
29-11-2017 Saat: 22:59
Sağol :) beklemek su acidan kotu oluyo benim icin bisey yapmak istiyosun olmuyor bide o hesab benim icin onemli degil icindekiler 14 yasimda acmisim guzel duygular besliyo icinde 241 konu var birden olmuyor bunlar zamanla ogrene ogrene cok guzel duygular bunlar forumda belli ve guzel bir yerin var bircok seyi burdan ogrendim bu forumdakiler cok iyiler su acidan surekli azmediyolar benim konularim cogunun yorumu gelistiriyosun kendini , yaptigin bazi kodlari halen kullaniyorum sagol. Boyleydiler yani iyi geliyo bu forum.İnsallah verilir hesabim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi