Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WordS
Merhaba Arkadaşlar Beni Hatırlayanlar Vardır, ''WordS'' Hesabımı Yani Uzun Bir Süre Girmemiştim Foruma Bilgisayara Dahil Girmedim , Ve Baya Önce Yetki Verilmişti Emeğimin Karşılıgında Bölüm Şefi 1. Seviye Verilmişti. Bazı Arkadaşlar Multi Dedi Kapatıldı Sinirlendim Buna Tabiki Yurtta Kaldığım İçin İp ler Aynı  Bakın Bu Hesabımda Gene Aynı Çıkar Yurttakı Sistem Tüm İp ler Bi Yere Bağlıdır. WordS Hesabıma da Giremiyorum Şifresini Unuttum E-postaya Gönder Dedim Gönderdi Ama Ne Yazık ki e-postayı da Unutmuşum Şimdi Yetkililerin Bakmasını İstiyorum Tekrardan Hesabıma Girmek İstiyorum Çünkü Baya Emek Verdim İyi Şeyler Yapmasamda Denedim Her Zaman.....@admin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Quexa @admin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admin paneline erişimim kısıtlı o yüzden şifrenizi değiştiremiyorum. TaaRRuz admini etiketliyorum konuya @TaaRRuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2017 Saat: 17:48)Quexa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin paneline erişimim kısıtlı o yüzden şifrenizi değiştiremiyorum.  TaaRRuz admini etiketliyorum konuya @TaaRRuz

Teşekkür Ederim Sağol :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2017 Saat: 22:06)WordS-2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel...

Güncel çekmenize gerek yok zaten etiketleme yapıldı ilgilenecektir adminler.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Telaşlıyım Kusura Bakma :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi senin hesabın olduğuna nasıl inanacağız epostanı dahi bilmiyorsun...
e-postadan bazı karakterleri sansürleyip yazsam sıfırlayabilir misin?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-11-2017 Saat: 15:18)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi senin hesabın olduğuna nasıl inanacağız epostanı dahi bilmiyorsun...
e-postadan bazı karakterleri sansürleyip yazsam sıfırlayabilir misin?

biliyorum e postayı yazıyorum gönderildi diyo ama e-postanın şifresini giremiyorum yalan söylesem girdiğim e-posta adresinde teşekkürler gönderildi yazmaz. @TaaRRuz 

E-postam : orhn427@gmail.com
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@admin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne yaptığını açıklaya bilirmisin?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hesabimi istiyorum ben ilgilenmiyor kimse lutfen hesabimi verin :/
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-11-2017 Saat: 21:08)WordS-2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hesabimi istiyorum ben ilgilenmiyor kimse lutfen hesabimi verin :/

Sabret, öyle hemen hesap verilmek gibi bir durum olmadı/olamaz da.
- ne demişler? senin olduğunu belirlemeden sana hesabı veremeyiz gibisinden sözler kullanılmış. Önce Üst Yetkililere WordS olduğunu kanıtladıktan sonra hesabını geri alabilirsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yalan soylesem e-postayi nerden bilecem ? Bu da iki hatirlayan varsa yurt pc odasini cekmistim yine cekerm.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-11-2017 Saat: 22:30)WordS-2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yalan soylesem e-postayi nerden bilecem ? Bu da iki hatirlayan varsa yurt pc odasini cekmistim yine cekerm.

"Sabır boyun eğmek değildir. Sabır, mücadele etmektir."

Beklerseniz gerekli işlemler yapılacak zaten TaaRRuz hocamız yorumunu yazmış geri dönüş yapacaktır elbette.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Sağol :) beklemek su acidan kotu oluyo benim icin bisey yapmak istiyosun olmuyor bide o hesab benim icin onemli degil icindekiler 14 yasimda acmisim guzel duygular besliyo icinde 241 konu var birden olmuyor bunlar zamanla ogrene ogrene cok guzel duygular bunlar forumda belli ve guzel bir yerin var bircok seyi burdan ogrendim bu forumdakiler cok iyiler su acidan surekli azmediyolar benim konularim cogunun yorumu gelistiriyosun kendini , yaptigin bazi kodlari halen kullaniyorum sagol. Boyleydiler yani iyi geliyo bu forum.İnsallah verilir hesabim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuZ

Arkadaşlar Kaç Gün Oldu Kimse Bakmıyor Bu Konuya Yardım Edin Lütfen..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuZ
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sabredin, Adminimiz müsait olunca ilgilenecektir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping