Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bys
kanser hücrelerim az önce tavan yaptı. aldığım uyarı canımı epey bir sıktı. forumda zaten tüm üyeler yetkili olmuş. normal üye yok. bende forumu bırakıyorum çünkü bırakmazsam bu sefer kanser hücreleri "uyarıyı mumla ararsın" diyip ban atacak ban atınca ne olacak sunucularınız zarar görecek tek bir kişi yüzünden. 10 yaşında çocuk bana yetkili diye terbiyeme laf edemez. neyse bunun kısayolu forumu bırakmak. 
buradan yusuf a kırdığım için kb masın çok doluydum wolink ödemelerini yaparken seninki arada kaynadı param bitmişti sende sürekli pm atınca o durumda kaldım 
kaan seninle arada discordda konuşuyoruz zaten sende kendine iyi bak

diğerleride kendine iyi baksın hadi eyvvvv
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güle güle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu 10 Kasım çalışmasından ne ara buralara geldi anlamadım ama.. Görüşürüz ne diyeyim.

* Tasarımlara öyle bi gözle bakıyorsunuz ki her şey reklam size göre. Beni bilen bilir. Neyi nasıl yapacağımı da bilen çok. Reklamdan ziyade tasarıma yorum yapsaydın bare.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alakasız bir konu olmuş hak veriyordum daha yeni ama şimdi hak vermedim burada.
- girmediğim sunucu yok diyorsunda dcden bir vps oluşturup içine cpanel kurup tek barındığım zaman sunucuya tek yapabileceğin şey ddos atmak olucak o da bizim tabirimizde "lamer" deniliyor acaba sen sunucu sahibi olarak ne anlarsın bu arada eski nickim "whitem4ster" turkcrew,youngcrew,walkhatz gibi timlerde de yer aldım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2017 Saat: 17:47)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alakasız bir konu olmuş hak veriyordum daha yeni ama şimdi hak vermedim burada.
- girmediğim sunucu yok diyorsunda dcden bir vps oluşturup içine cpanel kurup tek barındığım zaman sunucuya tek yapabileceğin şey ddos atmak olucak o da bizim tabirimizde "lamer" deniliyor acaba sen sunucu sahibi olarak ne anlarsın bu arada eski nickim "whitem4ster" turkcrew,youngcrew,walkhatz gibi timlerde de yer aldım.

aynen lamerim deepwebtr forumunda root isimli kullanıcıya mesaj at detaylı olarak lamerlik yaptığım siteleri zonelerini atayım

//edit (yanlış zoneleri attım) al zone kayıtlarım eski yenilerinide ataym istersen

böyle bir açıklama yaptığın için sen lamer oluyorsun cpanel ddos ne alakaysa vps :QWEQWeqwe tam kansersiniz yemin ediyom iyice kanser hücrelerimi tavan yaptın şuan
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güle güle...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2017 Saat: 17:48)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017 Saat: 17:47)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alakasız bir konu olmuş hak veriyordum daha yeni ama şimdi hak vermedim burada.

aynen lamerim deepwebtr forumunda root isimli kullanıcıya mesaj at detaylı olarak lamerlik yaptığım siteleri zonelerini atayım

http://bit.ly/2i33Acy al zone kayıtlarım eski yenilerinide ataym istersen

böyle bir açıklama yaptığın için sen lamer oluyorsun cpanel ddos ne alakaysa vps :QWEQWeqwe tam kansersiniz yemin ediyom iyice kanser hücrelerimi tavan yaptın şuan
numanın aldığı zoneleri mi üstlendin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2017 Saat: 17:51)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017 Saat: 17:48)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

http://bit.ly/2i33Acy al zone kayıtlarım eski yenilerinide ataym istersen

numanın aldığı zoneleri mi üstlendin.

iskender0351 skype adresim uzatma konuyu daha fazla
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Skype kullanmıyorum wpden yazarsan konuşabiliriz :
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Altı üstü bir mybb, 10tl destek forumu. Ekstra olarak gündem ve dışı paylaşımlar, grafik, kodlama vb. olan bir sitede nasıl gerginlik çıkarmayı başarabiliyorsunuz anlam veremiyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2017 Saat: 17:57)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Altı üstü bir mybb, 10tl destek forumu. Ekstra olarak gündem ve dışı paylaşımlar, grafik, kodlama vb. olan bir sitede nasıl gerginlik çıkarmayı başarabiliyorsunuz anlam veremiyorum

Arkadaş herşeye sinirlenip forumu bırakıyorum bırakmazsam onu bunu yapıcam diyip tehdit etmesiyle oluştu bu gerginlik.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu uzatmanın manası yok, kimseyi zorla tutmuyoruz. Herkes forum kurallarına yakışır şekilde hareket ederse ortada problem kalmaz.
Konu uzamadan kilitliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-11-2017 Saat: 17:54)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Skype kullanmıyorum wpden yazarsan konuşabiliriz :

Her yere telefon numaranı yazma. Bu sana güzel bir tavsiye,kulağınada küpe olsun
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir yaprak daha döküldü
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping