12-09-2017 Saat: 17:42
(Son Düzenleme: 12-09-2017 Saat: 18:01, Düzenleyen: Anakin Skywalker.)
Dizi,film,online film,online dizi,sohbet v.b yabancı,tr bütün herşeyi içeren eğlenceli bir site yaratmak istiyorum.
Bunun içinde bir ekibe ihtiyacımız var (dışarıda da ekip üyeleri var fakat daha farklı ve yer altında işler peşinde oldukları için bu işe onları dahil etmek istemedim.)
Çevirmen,Tasarımcı gibi yetenekleri olan insanlara ihtiyacımız vardır yalnız çevirmen öyle google translate gibi şeylerden çevirmemesi lazımdır.
@Novruz kardeşim ile ekibi yönetmekteyim. Konu dışında yorum yapacak insanların yorum yapmasını istemiyorum tutmaz diyecek kardeşleriminde niye tutmayacağı veya önerileri varmı gibisinden yorumlar atmasını istiyorum.
güzel bir proje olacağından eminim. Eğlenceli bir website yaptığımızda tutacağından eminim çünkü daha önce bunu yaptım ve başarılı olmuştum.
Ekibe katılacak kişiler yorum yapsınlar biz iletişime geçelim kendileriyle bu arada;
ücret v.b şeylerde karşılanıcaktır. Ekibe katılacak insanların istediklerini sağlamayı düşünüyorum.(domain,hosting,vps,off shore sunucu,co location sunucu,kiralık sunucu,vds,para gibi...)
"Büyük zekalar, birlikte düşünür."
Malcolm X