Bende bu şekilde yapmak istiyorum.
Mesela adam reklama tıklıyor. Bc.vc açılıyor reklamı geçtikten sonra tekrar ads.pro-hile.net e atıyor ve aktif olmuştur yazıyor. Nasıl girerseniz girin mesela ads.pro-hile.net/index.php diye her türlü girince aktif oldu yazıyor. Siteye girince anlarsınız zaten. Ben bu sitedeki gibi sistemi nasıl yapabilirim ?
Güzel soru, şöyle anlatayım;
Siteye ilk girişte cookie kontrol ediliyor. İstenen bilgi yoksa reklam class'ı ekleniyor siteye PHP ile. Reklamın olduğu class'ın içine tıklayınca jQuery ile Cookie ekleniyor ve eklendikten sonra hedef bc.vc linkine yönlendiriyor. bc.vc linkinde de yönlendirilen adres aynı olduğundan dolayı aynı linke geri atıyor. Bu sefer cookie eklendiği için "onaylandı" mesajı görüyorsunuz. Çerezleri temizleyene kadar o mesaj orda durur.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
(23-08-2017 Saat: 23:01)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel soru, şöyle anlatayım;
Siteye ilk girişte cookie kontrol ediliyor. İstenen bilgi yoksa reklam class'ı ekleniyor siteye PHP ile. Reklamın olduğu class'ın içine tıklayınca jQuery ile Cookie ekleniyor ve eklendikten sonra hedef bc.vc linkine yönlendiriyor. bc.vc linkinde de yönlendirilen adres aynı olduğundan dolayı aynı linke geri atıyor. Bu sefer cookie eklendiği için "onaylandı" mesajı görüyorsunuz. Çerezleri temizleyene kadar o mesaj orda durur.
Çok güzel açıkladınız fakat benim jQuery bilgim yok denecek kadar az maalesef nasıl yapmam gerek acaba?
Beyler çok acelem olmasa güncel çekmezdim.
#Güncel
(24-08-2017 Saat: 00:31)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Var benim yardımcı olurum
O sistemin aynısından yapabilir misiniz ?
dediğin şey bcvc üye panelinden ekleniyor oradan kod alıp sitene ekliyorsun öyle oluyor sen ben link sitesi istiyorum diyosan o başka ama şuan dediğin şey javascriptle oluyor bcvc ye özel kodlanmış yani üyeler için
function readCookie(name) {
var nameEQ = encodeURIComponent(name) + "=";
var ca = document.cookie.split(';');
for (var i = 0; i < ca.length; i++) {
var c = ca[i];
while (c.charAt(0) === ' ') c = c.substring(1, c.length);
if (c.indexOf(nameEQ) === 0) return decodeURIComponent(c.substring(nameEQ.length, c.length));
}
return null;
}
function eraseCookie(name) {
createCookie(name, "", -1);
}
atakaj
Hocam yani ads.pro-hile.net buraya girince gördüğünüz gibi banner reklam var adam bannere tıklayınca bc.vc açılıyor. Bc.vc geçtikten sonra tekrar aynı adrese yani ads.pro-hile.net yerine geliyor. Bu sefer burada reklam değil. Onay sayfası çıkıyor ama aynı yerde dikkatinizi çekmek isterim. ads.pro-hile.net burada onay sayfası çıkıyor. Ve 2 saat boyunca onay sayfası gözüküyor. 2 saat geçtikten sonra sifirlaniyor.
Ads.pro-hile.net e girince tekrardan reklam gözüküyor.
İşte ben bu şekilde sistem istiyorum yani linkteki site gibi aynısından.
(24-08-2017 Saat: 00:40)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam yani ads.pro-hile.net buraya girince gördüğünüz gibi banner reklam var adam bannere tıklayınca bc.vc açılıyor. Bc.vc geçtikten sonra tekrar aynı adrese yani ads.pro-hile.net yerine geliyor. Bu sefer burada reklam değil. Onay sayfası çıkıyor ama aynı yerde dikkatinizi çekmek isterim. ads.pro-hile.net burada onay sayfası çıkıyor. Ve 2 saat boyunca onay sayfası gözüküyor. 2 saat geçtikten sonra sifirlaniyor.
Ads.pro-hile.net e girince tekrardan reklam gözüküyor.
İşte ben bu şekilde sistem istiyorum yani linkteki site gibi aynısından.
bc.vc ye gir araçlar bölümünde site açılış yeri var oraya bas oradaki kodu sitene yerleştir. aynısı olacaktır.
(24-08-2017 Saat: 00:51)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben şimdi link olarak neyi kısaltacağım ?
Ads.pro-hile.net i mi ?
Link kısaltmayacaksın direk site açılış scripti kısmındaki kodu <head> etiketinin arasına yerleştireceksin. Bu kadar
her hesap için o kod değişken oluyor. onu eklediğinde linki geçtikten sonra otomatik olarak siteye yönlendirecek
Kod:
<script type="text/javascript">
var bcvc_uid = 221666;
var bcvc_cap = 5;
var bcvc_delay = 1;
var bcvc_start = 3;
</script>
<script src="//bc.vc/js/bcvc_in.js" type="text/javascript"></script>
var c = ca[i];
if (c.indexOf(nameEQ) === 0) return decodeURIComponent(c.substring(nameEQ.length, c.length));
}
return null;
}
}
Reklamın div'inde onclick yapıldığında triggerlanması için "createCookie('tikla', 'tiklandi', 1);" yazın. Head kodlarının arasında kontrol ettirin. "if (readCookie('tikla') == 'tiklandi') { başarılı yazısının gözükmesi için kod } else { reklam kodunun gözükmesi için kod }"
Bu kadar.
atakaj
Hocam bende aynı sistem gibi yaptım.
Ads.ultrafrm.net girin bakın. Reklamı geçtikten sonra yine ads.ultrafrm.net geliyor.
Herşey tamam. Ama bakın ads.pro-hile.net te reklamı geçtikten sonra yine ads.pro-hile.net açılıyor bu sefer reklam onaylandı yazıyor. Ve 1 gün boyunca böyle duruyor sonra sıfırlanıyor neyse. Bende öyle yaptım reklamı geçince yine aynı ads.ultrafrm.net yeri geliyor ama reklam onaylandı çıkmıyor yine reklam geç yeri çıkıyor. Ben nasıl pro-hiledeki gibi yapabilirim? Reklamı geçince yine aynı yerde bakın ads.ultrafrm.net te reklam onaylandı yazmasını istiyorum. Pro hiledeki adam yapmış bunu bende nasıl yapabilirim diye soruyorum.
İnşallah anlatabilmişimdir
Cookie'lerin çalışma biçimi öyledir zaten. Bir süre sonra silinirler. Cookie'yi oluştururken belirtiriz zaten ne kadar süre sonra silineceğini. Fonksiyonda da "days" parametresi o işe yarıyor.
atakaj
(24-08-2017 Saat: 11:19)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cookie'lerin çalışma biçimi öyledir zaten. Bir süre sonra silinirler. Cookie'yi oluştururken belirtiriz zaten ne kadar süre sonra silineceğini. Fonksiyonda da "days" parametresi o işe yarıyor.
Hocam ben bunu ads.ultrafrm.net burada sizin dediğiniz şeyi nasıl yapacağım?
var c = ca[i];
}
return null;
}
}</script>
"Başarılı" ya da reklam yazısının gözükmesi için de arkadaş php kullanmış, ben javascript'le de yapabilirim fakat anlatmam zor olur. PHP'de şöyle diyeyim;
Kod:
if (!isset($_COOKIE["tikla"]) {
?> Reklamın olduğu html kodları buraya
<?php
} else { ?>
Başarılı yazısının olduğu html kodları buraya
<?php } ?>
atakaj
var c = ca[i];
}
return null;
}
var c = ca[i];
}
return null;
}