Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edit
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Herkes farkında zaten neden burada böyle bir konu açtın anlayabilmiş değilim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Edward,görsün diye,multi hesap yasak değil mi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcıyı uzaklaştırabileceğinizi kim söyledi size? Hakkını aramaya gelmiş biri. Öyle ki olaya ben müdahil olmuşum.?

12 dk önce ilk yorumumu atmışım. 6 dakika sonra siz multi hesap diye etiketlemişsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-08-2017 Saat: 15:49)SnowyNight Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward yazmadan önce açtım bu konuyu görsün diye,multi hesap yasak değil mi?

Farkındaysan savunma yapmak için açmış. Edward da bunun farkında ve iletişim kurmaya çalışıyor. Akşam bana pm atarsın yazdı Radison'a. Daha yüksek bir yetkili varken bu tarz işlemler uygulamak doğru değil :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Zaten uzaklaştıramam öyle bir yetkim yok,multi hesap diye de şikayet ettim,siz bilirsiniz benim üstüme değil fakat sadece o üyeyi bildirmek için böyle bir konuyu açtım,multi hesap yasak bildiğime göre ve edward'ın yazdığını görmemişim ben konuyu açarken sanırım edward'da yorum yapmış.
Konuyu kapatayım'da yetkililerimiz rahatsız olmasın,genel bakış kirleniyor,ve sizlere de belki karşı geliyor gibi olmuş,neyse herkesten özür dilerim siz haklısınız.Amacım da jeojelyi banlatmak değil,banlanmadan önce de severdim kendisini.
.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping