Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uyarı aldım kullanıcı paneline girip bakamıyorum
Neden giremiyorum? Niçin uyarı aldım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sence ne için uyarı almış olabilirsin ? bir düşün. ? kayıt olduğunda beri hep yardım konusu açıyorsun , genel bakışı kirletiyorsun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı paneline şuan hiçbirimiz giremiyoruz sunucu yükünden dolayı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 18:34)devrimumut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sence ne için uyarı almış olabilirsin ? bir düşün. ? kayıt olduğunda beri hep yardım konusu açıyorsun , genel bakışı kirletiyorsun.

Tahminle olmaz bakıp öğrenmem gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 18:36)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 18:34)devrimumut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sence ne için uyarı almış olabilirsin ? bir düşün. ? kayıt olduğunda beri hep yardım konusu açıyorsun , genel bakışı kirletiyorsun.

Yetkililere hakaret, saygısızlık vb. (Uyarı Seviyesi: +2) 
Uyaran Kullanıcı: Jinpachi
Uyarı Süresi: 1 Hafta

Kendine çeki düzen vermen gerekiyor, yoksa gördüğün o +2 seviyesi +10 olur ve foruma veda edersin.Kaç kere yetkililere saygısızlık yaptığını gördüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 18:42)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 18:36)adminepostagelmiyor Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yetkililere hakaret, saygısızlık vb. (Uyarı Seviyesi: +2) 
Uyaran Kullanıcı: Jinpachi
Uyarı Süresi: 1 Hafta

Kendine çeki düzen vermen gerekiyor, yoksa gördüğün o +2 seviyesi +10 olur ve foruma veda edersin.Kaç kere yetkililere saygısızlık yaptığını gördüm.

taraflı davranmaya devam. gördüğün yorumların öncesinde yazılanlara uyarı yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Farkındamısın burası destek forumu? İsterse 1000 tane konu açar mybb dışına çıkmadıkça.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 18:47)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Farkındamısın burası destek forumu? İsterse 1000 tane konu açar mybb dışına çıkmadıkça.

Arkadaş genel bakışı kirletmekle kalmıyor, yetkililere saygısızlık yapıyor. 
Bu arada haklısın ''adminepostagelmiyor'' nickli arkadaş, taraflı davranıyoruz çünkü bu forumda kaç tane üyeyi tık diye banladık sen hala duruyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 18:51)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 18:47)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Arkadaş genel bakışı kirletmekle kalmıyor, yetkililere saygısızlık yapıyor. 
Bu arada haklısın ''adminepostagelmiyor'' nickli arkadaş, taraflı davranıyoruz çünkü bu forumda kaç tane üyeyi tık diye banladık sen hala duruyorsun.

Niye banladın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping