Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RET] Hesabımın Sınırsız Banlanmasını Rica Ediyorum
Lütfen sınırsız ban atın.
Ben kendim konuyu kapatıyorum admin giriyor RET yazıyor. Yaptığınız ayıp, günah, yazık.
Seven sevmeyen herkese teşekkür ederim. Buraya kadar.

Tüm herkese hakkım helal olsun, sizde edin.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakma burak ama reddedilmeyi kaldıramayacaksan başvuruda yapmayacaktın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle bir şey var konuyu yetkililer kapattıktan sonra RET yazılıyor ve ben başlığa zaten İPTAL yazmıştım. Normalde ret edilsem sıkıntı yok.

@Edward Banlama görevinide size bırakıyorum sayın adminim.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2017 Saat: 21:09)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şöyle bir şey var konuyu yetkililer kapattıktan sonra RET yazılıyor ve ben başlığa zaten İPTAL yazmıştım. Normalde ret edilsem sıkıntı yok.

@Edward Banlama görevinide size bırakıyorum sayın adminim.

Üst yöneticiler çalışmıyor algısını kaldırmak için yazılmış. Sen başvuruyu iptal etsende etmesende kabul edilmeyecekmiş demekki.Şimdi böyle davranırsan ve ileride geri dönmek istersen benden sana öneri kapıyı hızla çarpma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kimseyi sebepsiz yere banlayamayız. Anlık sinir ile bunları yazdığını düşünüyorum. O yüzden bir kaç gün sonra girmeyi dene anlık sinirin gittikten sonra bu konuyu tekrar düşün.
PGM
Teşekkür verenler:
Sınırsız banlanmak yerine şu linke "tıkla" girip ardından ömür boyu adres yerine destek.10tl.net yazmayabilirsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2017 Saat: 21:20)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sınırsız banlanmak yerine şu linke "tıkla" girip ardından ömür boyu adres yerine destek.10tl.net yazmayabilirsin.

Tekrar geri dönme fikrimin oluşmasını istemiyorum. Lütfen banlamanızı rica ediyorum @Edward

PGM
Teşekkür verenler:
Seve seve. Ne demek canım benim. Sen iste yeter..

@Tardis güzel açıklamaların için teşekkürler.

bir kere daha sorayım da sıkıntı çıkartma sonra @ruhsuzz gerçekten uzaklaştırma almak istiyor musun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Daha iyi olman için seni gazlaması gerekmez miydi? Ters etki yaratmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bugün ban olur yarın hoş geldin
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Ya güzel kardeşim. Seni severiz bilirsin. Neden ayrılıyorsun ? Ayrılırsan benim gibi yönetime soğukluğun yüzünden. Fakat bizim amacımız aramızda konuşarak, sohbet ederek ve bazen de yardım ederek eğlenmek. Yani site benim gözümde böyle bir yer. MyBB için ayrı kısım geyik için ayrı kısımlar var. Yani şahsi olarak ben yetki için girmedim hiçbir zaman (belki eskiden grafikerlik için yapmış olabilirim hatırlamıyorum.).
Sana tavsiyem buradaki seni sevenler veya seninle konuşanları yalnız bırakmaman. Sen olmazsan kim verecek konulara yanıt veya kiminle konuşucaz ? Lütfen tekrar düşün. En azından benim gibi yetkili olma fakat eğlenmene ve destek almana bak. Kimse seni ilgilendirmesin. Ben de 1-2 yetkili yüzünden ve yönetimin yüzünden ayrıldım.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne bu şimdi hemşerim? Yakıştı mı sana bu? İlk defa bir hemşeri bulmuşum, onu da kaybetmeyeyim. Eğer kararında kesin ise yolun açık olsun..
Sana ulaşabileceğim bir adres ver veya webzeyrekte takılırız. Sohbet vs. ederiz..
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Yapmamanı istiyorum. ha yaparsan yolun açık olsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kimse burda sebepsiz,saçma sapan sebepler yüzünden banlanamaz ki.Hem emektar üyesin,biraz daha dene belki de alınırsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2017 Saat: 21:34)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Seve seve. Ne demek canım benim. Sen iste yeter..

@Tardis güzel açıklamaların için teşekkürler.

bir kere daha sorayım da sıkıntı çıkartma sonra @ruhsuzz gerçekten uzaklaştırma almak istiyor musun?

Evet

PGM
Teşekkür verenler:
İyi düşünün. Geri dönüşü olmayacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eğer böyle şekilde ayrılmak istiyorsanız d10'dan o zaman üzüldüm. Çünkü burda bulunduğum zamandan beri çoğu kişi ayrılmakta ama en fazla 2-3 güne geri dönüp söyledikleri şeyleri iyi hatırlıyorum. Hatta yıllar önce ayrılanlar bile ziyaretçi olarak girip bakmıyorsa forum'a bende hiç bir şey bilmiyorum demektir.

Ama sana bir tavsiyem: Eğer başvurun kabul edilmediyse, bu demektir ki daha hazır değilsin bu görev için, yönetim senden daha fazla çaba göstermeni istiyor. Şimdi soracaksın "Neden konuya yazmadılar, daha hazır değilsin çaba göster biz seni gözetleyeceğiz." Adminler veya Lider'ler bunları yazmak zorunda değiller. Onlar zaten gözetliyorlar. Sizin şuan yaptığınız sinir ile gelen ve ne yapmanız gerektiğini bilmemenizden kaynaklanıyor. Size tavsiyem biraz düşünün ve tekrardan karar verin. Ama yok ben ban istiyorum diyorsanız yolunuz açık olsun, umarım reel hayatınızda istediğiniz yerlere varırsınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı günler
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2017 Saat: 22:10)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bugün ban olur yarın hoş geldin
PGM
Teşekkür verenler:
@Edward bekliyorum

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:foru -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping