Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CS:GO Rap[TÜRKÇE]

Çok sevdim :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diss Like :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genel bakış csgo videolarıyla doldu, tadını kaçırmayalım derim.
Site Youtube'a döndü :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
3 tane video ile bir şey olmaz hocam :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2017 Saat: 14:47)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 3 tane video ile bir şey olmaz hocam :)

Birşey olacağından değil, yani demek istediğim konu açmak istiyorsanız bunlara gerek yok, eğer böyle konular kasılacaksa açmaya gerek yok :). Bu  arada şu an 6 tane var genel bakışta.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu kasma gibi bir amacım yok sadece beğendiğim için paylaştım. Konu kasacaksam eğer resim koyar soru sorar giderim. (Yorum tartışma içermiyor.) CS:GO'yu yeni aldım heyecanıma verin lütfen :3
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu oyunu almadım ama almayı planlıyorum,o yüzden zevkli olduğunu sizlerle paylaşıyorum ki,bazıları buradan yola çıkarak belki alır :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2017 Saat: 14:51)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu kasma gibi bir amacım yok sadece beğendiğim için paylaştım. Konu kasacaksam eğer resim koyar soru sorar giderim. (Yorum tartışma içermiyor.) CS:GO'yu yeni aldım heyecanıma verin lütfen :3

Neden konu kasma kelimesini yanlış bir kelime olarak algılıyorsun?
Benim şuan 400 konum var, bunları ben kasmadım mı yani sonuçta konu kasılan birşey. Ayrıca sen dediğimi anlamadın ben demiyorum neden paylaştın, diyorum ki herşey tadında güzel günde 1-2 tane paylaşırsın max. daha iyi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok hocam yanlış anladınız beni tartışma çıkarmak için kasma kelimesini kullanmadım. Hani post kasma derler ya. Çok mesaj olunca ayrı bir hava katar falan. O yüzden yoksa yani :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2017 Saat: 15:16)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yok hocam yanlış anladınız beni tartışma çıkarmak için kasma kelimesini kullanmadım. Hani post kasma derler ya. Çok mesaj olunca ayrı bir hava katar falan. O yüzden yoksa yani :)

Her neyse, sıkıntı yok :D
İyi forumlar, forum canlanmışken tadını çıkarın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Vidinli.net Shopping Platform