Sonuna kadar dinleyin.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
Sat5 - Yalnızım Atam (Mustafa Kemal Atatürk'ü Seviyoruz <3)
|
Sonuna kadar dinleyin.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
30-06-2017 Saat: 23:14
Yasaklı bir kliptir kendileri
(30-06-2017 Saat: 23:14)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yasaklı bir kliptir kendileri Acaba neden yasaklanmış, halbuki her şeyi açıklayan ve doğru olan bir klip. Galiba birilerinin zoruna gitmiş o yüzden "yasaklattırmış" :) @Tardis Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
03-07-2017 Saat: 17:01
#Güncel
#MustafaKemalAtatürk #Vatan Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
07-07-2017 Saat: 15:54
Ne yazacağımı bilemedim
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
(07-07-2017 Saat: 15:54)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne yazacağımı bilemedim Çok güzel bir klip değil mi :) Anlamak istediğimiz her şeyi 5 dakikada anlatıyor :) Tabii bazıları anlamak istemiyor o ayrı. @Murat#Baykam Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
07-07-2017 Saat: 15:59
Yalnız değiliz, Türkiye var Türk Milleti var, Türkmenler var. Haksız mıyım? Rahat uyu ATAM.
(07-07-2017 Saat: 15:59)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yalnız değiliz, Türkiye var Türk Milleti var, Türkmenler var. Haksız mıyım? Rahat uyu ATAM. Eyvallah kardeşim. Bu arada etiketleyeyim oda bir yorum bıraksın :) @#Captain Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
09-07-2017 Saat: 17:21
Güncel
09-07-2017 Saat: 17:22
Güzelmiş,Yerinde Rahat Uyu Atam Nöbetteyiz.
10-07-2017 Saat: 14:42
Güncel
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|