Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GECE NÖBETI
SAHUR
NÖBETİ BAŞLASIN.
Bu Gece Sahura kadar canlıyız. Efkarlıyız Arkadaşlar.

Şarkı Listesi --

1. Feride Hilal Akın- Sen Ağlama
2. Allame - Allame Semdromu ve Sayko
3.Koray Avcı- Yanımda Sen Olmayınca
MÜSLÜM BABA !!
Efsaneler

Malzemeler -
1 Adet L*rk-C*mel-Pr*stige
1 Adet Yeni R*kı
2 C*rlsberg
Kuru Yemiş

KONUYU SABOTE EDECEKLER ÇIKSIN. KAFAM FENA BOZUK.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam ne kadar Yeşilay düşmanı malzeme varsa hepsini toplamışsınız :)
*Buradayız sahura kadar :)
PGM
Teşekkür verenler:
Eyvallah. Team Toplanınca içeriz biz.
Atış Serbest..
Genelde konu şu Kız
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaş maksimun 15 burada daha kokusundan bile başınız dönecek içecekleri içtiğinizi ve efkarlandığınızı iddia ediyorsunuz. Ne diyeyim kolay gelsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Fazla kaçırılmayacak Kural Bu..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sagopa Kajmer Başladı. WP gelin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sahura kadar uyku yok :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ILLEG4L BEBEYIZ.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Toplum olarak biriz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
illeg4lizm hey dünya kurarız cellatınız oluruz vermeyiz uyarı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ILLEG4LIZM OPER..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ellerde kanla hayat boyarız
Türk'e laf mı?Adamı illegalla öldürürüz :]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaşlara laflara bak sahura kadar vatandaşın birisi nöbet yazmış yanına da marifet gibi alkol koymuş. Olmayanlara akıl, olanlara da sabır Allah'ım.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-06-2017 Saat: 00:48)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaşlara laflara bak sahura kadar vatandaşın birisi nöbet yazmış yanına da marifet gibi alkol koymuş. Olmayanlara akıl, olanlara da sabır Allah'ım.

Ben denetleme ekibi liderine ve bölüm şefi ekibi liderine gerekli iletileri gönderdim hocam. @TaaRRuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@TaaRRuz Sizin yöneticileriniz hocam :P
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Allah içkiyi ve alkolü dinimizce yasaklamıştır.
(Eski zamanlarda bir abid, insanlardan ayrı bir yerde ibadet ederken, bunu gören bir kadın, ona gönlünü kaptırır, hizmetçisini gönderir. Hizmetçi, abide gelip; bir şahitlik için sizi çağırıyorlar der. Abid de gider. Birkaç kapı geçerek güzel kadının yanına varır. Kadın, “Ya bu çocuğu öldür, ya benimle zina et veya şu şaraptan iç. Birini yapmazsan bütün gücümle bağırır, seni rezil ederim” der. Abid, bunlardan birini yapmak zorunda kalınca, şaraba razı olur. Şarabı içince sarhoş olur, daha sonra kadınla zina eder, çocuğu da öldürür. Vallahi iman ile şarap bir arada olamaz. Biri diğerini uzaklaştırır.) [İbni Hibban]...
Yaşı maks:14 olan kişilerin gece nöbeti yazıp içki yazması soyumuzun yavaş yavaş bittiğini gösteriyor,ayıp valla ayıp.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ramazan ramazan içki hayırdır ? :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben bile dinsiz bir insan olarak insanlar için kutsal olan bu ayda bu tarz şeylere şiddetle karşı geliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yazık. Sonra yeni nesli neden dışlıyorsunuz... Şu foruma keşke TC Kimlik Numarası ile doğrulama getirilseydi be.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-06-2017 Saat: 01:17)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yazık. Sonra yeni nesli neden dışlıyorsunuz... Şu foruma keşke TC Kimlik Numarası ile doğrulama getirilseydi be.

Ben yazdım fakat Berat ben forumu bırakırım falan demişti o yüzden. Güvensizlik probleminden dolayı birçok kişi forumu bırakır veya hiç kaydolmaz. En yaş yazılacak ilgi alanları bilgileri vs birde vesikalık tarzı bir resim olan bir form ile kayıt başvuruları yapılacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Teknolojik -

Vidinli.net Shopping Platform