Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Başlığı BUTONLARI YARDIM
ARKADAŞLAR MERHABA GÖRÜNTÜ DE DE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE O KISIMDA BUTONLAR MEVCUT DEĞİL, YAZI FONTU OLSUN RENGİ OLSUN RESİM EKLEME OLSUN. NASIL EKLEYECEĞİM O BUTONLARI?

VMyq3B.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şablonlarınızdan headerinclude şablonunu bulun ve orjinale çevirin. Sorun düzelecektir.

-Site adresinizi verir misiniz?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2017 Saat: 01:20)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şablonlarınızdan headerinclude şablonunu bulun ve orjinale çevir deyin. Sorun düzelecektir.

[quote pid='588233' dateline='1496870419']
Tam olarak yeri neredesi acaba
[/quote]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2017 Saat: 01:20)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şablonlarınızdan headerinclude şablonunu bulun ve orjinale çevirin. Sorun düzelecektir.

-Site adresinizi verir misiniz?
[quote pid='588233' dateline='1496870419']
SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR, TEŞEKKÜR EDERİM
[/quote]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ASLINDA BİR SORUM DAHA VAR, BU RESİM EKLERKEN DİREK LİNKTEN ÇEKMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR, BUNU DİREKT OLARAK BİLGİSAYARDAN DA ÇEKEBİLME EKLENTİSİ MEVCUTMUDUR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ZE1bRk.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu hallettimde resimi direk site yerine bilgisayardan çekme için bi yol mevcut mu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2017 Saat: 01:27)ForumEksen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu hallettimde resimi direk site yerine bilgisayardan çekme için bi yol mevcut mu

Maalesef. Hizliresime yükleyebilirsiniz. www.hizliresim.com

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O DEDİĞİNİZİ YAPTIM ORJİNAL HALİNE BU KEZ KULLANICI BUTONLARI KAYBOLDU YANİ KULLANICI KP ADMİN KP VE KULLANICI KP İÇERİSİNDE Kİ BUTONLAR @RuhSuZZ
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2017 Saat: 01:29)ForumEksen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O DEDİĞİNİZİ YAPTIM ORJİNAL HALİNE BU KEZ KULLANICI BUTONLARI KAYBOLDU YANİ KULLANICI KP ADMİN KP VE KULLANICI KP İÇERİSİNDE Kİ BUTONLAR

Siz bana temanın orjinal headerinclude kodlarını atabilir misiniz?

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ö.m olarak atıyorum hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sorun devam etmekte...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2017 Saat: 01:26)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ZE1bRk.png

Bu her temaya uygulanamaz.Hatalar daha fazla çoğalır... @RuhsuZZ
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2017 Saat: 01:41)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-06-2017 Saat: 01:26)RuhSuZZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ZE1bRk.png

Bu her temaya uygulanamaz.Hatalar daha fazla çoğalır... @RuhsuZZ

Özel mesaj yolu ile orjinal halini istedim, her temada uygulanabilir. Sadece temadaki farklı kodları eklemek yeterli olur. Biz sorunu Ö.M ile çözüyoruz.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping