MyBB için MyBB Twitter Köprüsü - (Twitter New Thread 1.2)
Eklentinin ismi: MyBB Twitter Köprüsü
Eklentinin Yapımcısı: vbgamer45-(MyBBHacks.com)
Türkçe Çeviri: xpserkan
[Eklentinin Versiyonu: 1.2
Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.8
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Eklentinin Açıklaması: Eklentinin Amacı,Forumunuzda Açılan Yeni Konuları,Otomatik Olarak ''Twitter.com'' İle Bağlantı Sağlayıp,Direk Olarak ''Twitter'' Sayfanızda Yayınlamaktır.
Kullanım:
İlk olarak mybb nin official sitesindeki mybb publisher pluginini kurdum. Daha sonra twitter developersda gerekli şifreleri aldım. Pluginin çalışması için püf noktası Is the list of Forum IDs below inclusive? isimli ayar evet olacak ve Forums in which New Threads are published isimli ayar 0 olacak. sorunun çözümümü yazdım ki arayanlara çare olsun.
Kullanım Anlatımı: @ vforvendetta
Eklentinin Kurulumu:
Ek'ten indirmiş olduğunuz dosyaları direk ana dizni atınız.
Daha sonra admin paneli ► Eklenti yönetiminden, eklentiyi aktif ediniz.
Son olarak eklenti ayarlarından ''Twitter.com'' bağlantısı için giriş bilgilerinizi ve apı ayarlarını yapınız.
Eklenti Önizlemeleri:
MyBB Twitter Köprüsü
Kaynak:
Eklentinin ismi: MyBB Twitter Köprüsü
Eklentinin Yapımcısı: vbgamer45-(MyBBHacks.com)
Türkçe Çeviri: xpserkan
[Eklentinin Versiyonu: 1.2
Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.8
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Eklentinin Açıklaması: Eklentinin Amacı,Forumunuzda Açılan Yeni Konuları,Otomatik Olarak ''Twitter.com'' İle Bağlantı Sağlayıp,Direk Olarak ''Twitter'' Sayfanızda Yayınlamaktır.
Kullanım:
İlk olarak mybb nin official sitesindeki mybb publisher pluginini kurdum. Daha sonra twitter developersda gerekli şifreleri aldım. Pluginin çalışması için püf noktası Is the list of Forum IDs below inclusive? isimli ayar evet olacak ve Forums in which New Threads are published isimli ayar 0 olacak. sorunun çözümümü yazdım ki arayanlara çare olsun.
Kullanım Anlatımı: @ vforvendetta
Eklentinin Kurulumu:
Ek'ten indirmiş olduğunuz dosyaları direk ana dizni atınız.
Daha sonra admin paneli ► Eklenti yönetiminden, eklentiyi aktif ediniz.
Son olarak eklenti ayarlarından ''Twitter.com'' bağlantısı için giriş bilgilerinizi ve apı ayarlarını yapınız.
Eklenti Önizlemeleri:
MyBB Twitter Köprüsü
Kaynak:
Kod:
http://community.mybb.com/thread-72249-post-526546.html#pid526546