Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modem Önerisi?
Arkadaşlar TP Link modem kullanıyorum 2. El. LoL oynuyorum ve ping oldukça yüksek (neredeyse 100 un altina inmiyor.), kablosuzda sık sık kopmalar oluyor. Değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz? Internette araştırdım herkes farklı birşey diyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SuperOnline İyidir sakın TTnet alma bende var 1 ayda kopma oluyor ama hız çok iyi,assetto corsa'da 150 fps ile oynuyorum i5 :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2017 Saat: 00:50)Adolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SuperOnline İyidir sakın TTnet alma bende var 1 ayda kopma oluyor ama hız çok iyi,assetto corsa'da 150 fps ile oynuyorum i5 :)

Yalnız fps internet hızını bağlı bir şey değil.

Onun dışında fiyatı yüksek modemlerin 2.el olarak araştır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim internet hızına inanamazsınız. bide ttnet mal gibi almısım iptalde edemiyorum modem markası

internet hızı 1.5 mb
yükleme hızı 0.4 mb
300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router
Model No. TD-W9970

Modem Degişsem Düzelirmi 57 TL ödüyorum hızım bu ben 500 600 almak istiyordum
@Ripbyrustavi02
@Adolf
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle eğer internetiniz TTNET ise onu hemen TurkNet' ile değiştirin çünkü Turknet harika bir internet firması hem hızlı hem 150 GB kota ve tam 100 MPS internet hızı sunuyor ben onu kullanıyorum İstanbul'da harika bir interneti var.Denemenizi öneririm ayrıca Kota'yı ücretsiz hediye ediyorlar
Detaylı Bilgi Bkz ;
Kod:
https://turk.net

@HeinKard
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2017 Saat: 10:45)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle eğer internetiniz TTNET ise onu hemen TurkNet' ile değiştirin çünkü Turknet harika bir internet firması hem hızlı hem 150 GB kota ve tam 100 MPS internet hızı sunuyor ben onu kullanıyorum İstanbul'da harika bir interneti var.Denemenizi öneririm ayrıca Kota'yı ücretsiz hediye ediyorlar
Detaylı Bilgi Bkz ;
Kod:
https://turk.net

@HeinKard

Hocam Eminmiyiz Benim Dayımında Vardıda Hızı Baya Düşükdü Fiyatları Ne Kadar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ðєคt คภġєlร™
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam eminim harika bir firma ama siz bilirsiniz.. Fiyat 57,00₺
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ðєคt คภġєlร™
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 tane gitmiş pardon
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2017 Saat: 10:56)ðєคt คภġєlร™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam eminim harika bir firma ama siz bilirsiniz.. Fiyat 57,00₺

ben ttnet geciş yapmıstım izmirde yaşıyorum şimdi alalı 6 ay oldu şuanlık sorun olmassa almayı düşünüyorum hızım cok kötü ilerde sorun yaşamam demi birde nerden başvuru yapabilirim ödemeleri pttden yapmak istiyorum. Kredi Kartım Yok ? Telefon İstemiyorum. Onlar Olmasada Olur Deilmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modem mi lazım iss mi anlamadım?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ping yaratmayacak bir modem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle anlatayım.
İlk internet bağladığımızda ZyXEL modem kullanıyordum. Kopma olmuyordu, online oyunlarda ping 50-60 ms arasıydı, download ve upload hızı yerli yerindeydi. Modem açık alanda duruyordu.
1 yaşındaki kaedeşim modeme vurdu düştü ve bozuldu.
Babamın arkadaşı da kullanmadığı TP-LINK modemi bize verdi. O günden bugüne bu modemi kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Oyun ortasında ve internette dolaşırken kopuyor 5 dk sonra falan geliyor. Online oyunlarda pingim en düşük 90, 100 oluyor 200 oluyor. Download hızı kablo bağlayınca normal fakat kablosuz 70kb 80kb falan. Bıktım artık yeni modem alacağım. Modemin pingi etkileyen özelliği nedir onu bilipte almak istiyorum. Pingi düşük tutması için modemin neyine bakmalıyım? Fiyat araligi 200 250 tl.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Airties Air 5442 kullanıyorum 300 liraydı komple sanırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam
Kod:
turk.net
sitesine girerek başvuru yaparsanız sorun olmaz ayrıca Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..

@pro35x
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping