Nereye Acacağımı Bilmedigim İcin şimdiden Kusura Bakmayin 1O tl net forumlarına saldıracaklarini yazmışlar Lamerler bunlarla uğraşmani zamani geldigini düşünüyorum
Destek 1o Tl Net Hakkında Önemli
|
Resim'deki konu 2013 açılmış.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
Ben Tarihine Bakmadim Hocam Kusura Bakmayin Hatam varsa Afola Gezinirken Buldum
04-03-2017 Saat: 19:59
Gif yerine png yada jpg ekleseydin rahat rahat okurduk arkadaşım. Ben şahsen yazdığınız konuyla ilgilenmiyorum. !
04-03-2017 Saat: 20:00
2013 te Açılmış bende 2017 sandım :D fakat bunlar biliyorsa tekrar yapabilirler :)
Teşekkürler .
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
04-03-2017 Saat: 20:05
Rica ederim Hocam Bende Ondan Dolayi Attim Ama Neler Ne Olmaz Diye Lamerlerin İşi Belli Olmaz :)
Gif Olarak atmışım Okuyamayan Arkadaşlar Bu Resimlerden Direk Okuyabilirler Burdan Lamerlerin Rezilliklerini Okuyabilirsiniz...:)
04-03-2017 Saat: 23:01
2013 açılmış konu eski
04-03-2017 Saat: 23:12
Hacker Mı Bunlar ? Lamer Team Was Here :) Alayına Meydan Okuyorum Buyrun Gelin Beni Hackleyin.
eskilere hasret kaldık.
04-03-2017 Saat: 23:16
Bunlar basit şeyler :) Merak etmeyin TurkHackTeam'ın ana kadrosu 1 dakikalık eder 10tl.net'i. Birde misyonumuzda Türk sitelere saldırmak yasak yazıyor. (Bende üyeyim :D)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
@#TheDark bende üyeydim :-) bırakdım banladırdım kendimi
Bunun iyileri 2004de kaldı şimdi lamer kaynıyor :-)
05-03-2017 Saat: 13:09
öncelikle lamer dedikleriniz 10tl.net'in pestilini çıkaracak kişiler , eğer lamer diyorsanız onlardan iyisinizdir demek , ayrıca misyonlarına karşı gelenlere ban cezası uygulanıyor, , 10tl.net'i çökertselerde veritabanını yok etselerde adminin elinde herşey.. yani tekrar kurarlar.. ayrıca konu aşırı eski.. , senin küçüklük resimlerini bulup paylaşsak gibi birşey oluyor.. ayrıca mybb forumları açmaya yarıyor 10tl.net ee sanırım tht de mybb hakkında bilgili 1 2 kişi vardır açığını bulacak kadar bilgili yoktur.. no problemo
05-03-2017 Saat: 13:11
05-03-2017 Saat: 15:45
@EvliyaCelebi O kadar iyi degiller fazla abartma
05-03-2017 Saat: 15:58
O zaman ay yıldız tim falan da lamerler oluşturuyor ? Bilip bilmeden lamer demeyin önünüze gelen kişilere .
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
05-03-2017 Saat: 17:25
Hacktim hepsi lamerdan oluşuyor demiyoruz forumlarında lamerlar çogunluklu oldugundan böyle boş konular üzerinde konuşuyorlar sonra
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi