Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arkaplan deyişip dursun
kodlar geri alınmıştır..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin kodlaman olduğuna inanmıyorum 1.Bu nasıl bir konu herşey karma karışık 2. Türkçe'yi düzgün kullan deyişip değil değişip 3.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2017 Saat: 18:13)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin kodlaman olduğuna inanmıyorum 1.Bu nasıl bir konu herşey karma karışık 2. Türkçe'yi düzgün kullan deyişip değil değişip 3.

sezar arkadaşım formu terkedebilirmisin saygı duy yoksa forum zaten seni oraya aşifini aşacak hadi pasam yayalan
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2017 Saat: 18:26)kanklar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-02-2017 Saat: 18:13)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin kodlaman olduğuna inanmıyorum 1.Bu nasıl bir konu herşey karma karışık 2. Türkçe'yi düzgün kullan deyişip değil değişip 3.

sezar arkadaşım formu terkedebilirmisin saygı duy yoksa forum zaten seni oraya aşifini aşacak hadi pasam yayalan

"Hitap Şekliniz Yalnış Lütfen Düzeltin.((Sözlü Uyarı))" Tartışmaya yol Açmayın. Diğer Üyelerde Tartışmaya Yönelik Kelimeler Kullanmasın.

Kodu Geliştirip Görselde Ekleyebiliriz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu düzenlenmiş bize yararı yok konuya eklerseniz bir şeyler sevinirim :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Burdaki Amacınızı Anlayamadım Açıkcası.
Boş Konu Kilit+Çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2017 Saat: 18:26)kanklar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kilitli diye yazmayacaktım ama cevap vermek istedim.
Sana hakaret mi etti ki böyle diyorsun? Yaylan falan noluyor çok mu büyüksün sen? Sinir bozucu bir davranış. Bu konuyu görsem ben uyarı verirdim ama arkadaş karar vermiş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform