Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Normal Üyelik Başvurum
Adınız & Soyadınız: Hüseyin Karaduman

Yaşınız: 15 

Şehriniz: İstanbul 

10TR.NET'i Nereden Buldunuz?: İnternette forum açmayı sağlayan siteler ararken sizi buldum ve aralarında en kaliteli bu idi.

İlk Üyeliğiniz Mi yoksa Multi Misiniz?: İlk Üyeliğim.

Eğer Multi Hesapsa Neden Geri Dönmek İstiyorsunuz:

Neden Normal Üye Olmak İstiyorsunuz?: Artık konuk üye değil sizlerin bir parçası olmak istiyorum.

Neden Üyeliğinizi Normal Üyeliğe Yükseltmeliyiz?: İnanın sadece destek alıp çıkmıyorum. Birilerine yardımcı olmak için uğraşıyorum. Keşke birisi benim de anladığım bir konuda yardım istesin ben de ona yardım edeyim diyorum içimden. Çok istiyorum ve sabah kalkınca bilgisayara veya telefona geçince ilk işim arama kısmına "d" yazıp ilk çıkana basmak :)

Buraya En Az 5 Cümleden Oluşan Kendinizi Tanıtan Bir Metin Yazar Mısınız?: İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. Memleketim Sivas. İlk bilgisayarımı 8 yaşımda aldık ve o zamandan beri grafiğe hevesim vardır.Duygusal, yardımsever, cömert ve öfkesine hakim olabilen biriyim. Hedefim birşeyler öğrenip burada yetkili olmak. Hayalim hacker olmak (Bilgisayara sızmayı, sosyal medya hesaplarına erişmeyi az çok biliyorum. Tabi ki kolay değil.)

10TR.NET'e İlk Üye Olma Amacınız Nedir?: Siteyi kurmadan önce destek forumuna baktım. Konulara yazılan yorumlar sürekli samimi bir dille aileymişcesine yazılıyor. Hoşuma gitti ve ben de bu ailenin bir ferdi olmak istedim.

10TR.NET'te Size Referans(Kefil) Olabilecek Tanıdıklarınız: Dostlar...

10TR.NET Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?: Dediğim gibi çok yardımsever insanların bulunduğu aile gibi samimi olan bir topluluk.

Onaylandığı Zaman Bilgi Verebileceğimiz E-POSTA Adresiniz: hsynkrdmn.5834123@gmail.com

Açıklamalarınız (Belirtmek İstedikleriniz): Onaylamanızı çok istiyorum. Olmazsa canınız sağolsun.

@admin @TaaRRuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam zaten normal üye değil misiniz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İlk kaydolduğu gibi duranlar konuk üye oluyormuş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siz şuan normal üyesiniz.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Konuk üye nedir? Niçin normal üyeye geçiş adlı bir konu açılmış?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam ben isim altında üye rankı görünüyor ve yıldız var üstünde o zannettim. Peki üye rankı nasıl olur?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Heinkard Konuk üyelik bir ara vardı kalktı. Üye rankı vardı üye listesinde görüntü girirliği olduğu için üye rankı kalktı.
(01-09-2015 Saat: 00:56)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuk Üye Nedir?

Konuk Üye adından da anlaşılacağı üzere sadece misafir olarak kayıt olmuş bir üyelik tipidir.Foruma kayıt olan her üye bu üyelik tipi ile kaydolur.Bu üyelik tipi sadece destek almak için kayıt olanlar için ideal bir üyeliktir.Bu üyelik tipi ile sadece destek talebinde bulunabileceğiniz kategorilere (Soru&Cevap Köşesi, Grafik İstek...) yazma izniniz açıktır.Yazdığınız her yorum ve açtığınız her konu yönetici onaylıdır.Yani defalarca aynı konuyu açmanıza gerek yok.Konu açtığınızda yapmanız gereken tek şey sabırlı olup bir yöneticinin onaylamasını beklemektir.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Şuan Üye Rankı Olup Üzerinde Yıldız olanlar var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2017 Saat: 13:48)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şuan Üye Rankı Olup Üzerinde Yıldız olanlar var.

Onlar belli yorumdan sonra terfi ediyorlar sonra üye rankı oluyor.

PGM
Teşekkür verenler:
Belli yorum kaç?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2017 Saat: 14:03)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Belli yorum kaç?

Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 500 yorumdu.

PGM
Teşekkür verenler:
Bende niye yok
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2017 Saat: 14:58)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende niye yok

@Sezar38 Galiba sen bir ara eticaret görevi grubuna geçmiştin ya görevi bıraktığın zaman sanırım  üye gurubuna attıldın ondan yoktur.

PGM
Teşekkür verenler:
Terfi sistemi artık çalışmıyor. Kullanıcı panelinden birincil kullanıcı grubunuz üye ise sorun yok.
Edit: Sanırım başlık-yıldız sistemi vardı bir ara, tam olarak hatırlamıyorum ama şu an yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben memnumun :)
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
Üyelik başvurusu nedir yahu :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yararlı birşeyse bende açayım. :)