Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ByPiskan ve Karazehir41 Yeni Tema Yapımı %80 Tamamlandı(Default)
SelamunAleykum hayırlı günler beyler,bayanlar karazehir41(Dream41) Ali kardeşimin yardımlarıyla beraber 2. temayıda bitirmeye yakınız. 
1. temayı görmek istiyenler(reklam olarak algılanırsa kaldırılsın lütfen) : 
Kod:
frmplus.tk/index.php

Yeni Tema Ana Sayfa(Misafirler İçin):

g2PEq0.png

Ana Sayfa(Üye Görünüşü)

9gY0D8.png

Posbit Görünümü

adnmzg.png

Yorumlarınızı Bekliyorum. Dream41 Ali kardeşime teşekkür ediyorum gerçekten css,html konusunda çok bilgili ve bana çok yardımcı oldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelişmeli hocam, yine de kullanılabilecek bir tema. Menü iyi ama bottom border'ı ile uyumlu değil (renkten kastediyorum). Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun İçin teşekkürler ama border bottom ile alakasız olduğu kanısına nerden vardınız thead la footer la aynı renkte footer dahil hepsi 2 renkten oluşuyor sadece theadde çift renk var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 02:42)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumun İçin teşekkürler ama border bottom ile alakasız olduğu kanısına nerden vardınız thead la footer la aynı renkte footer dahil hepsi 2 renkten oluşuyor sadece theadde çift renk var.

Yok yok aslında kastım o değildi, ben siyahla açık mavi pek gitmemiş sanki demek istemiştim. Thead'le menü uyumlu gibi görünüyor yoksa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 02:46)Depres4n Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-01-2017 Saat: 02:42)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumun İçin teşekkürler ama border bottom ile alakasız olduğu kanısına nerden vardınız thead la footer la aynı renkte footer dahil hepsi 2 renkten oluşuyor sadece theadde çift renk var.

Yok yok aslında kastım o değildi, ben siyahla açık mavi pek gitmemiş sanki demek istemiştim. Thead'le menü uyumlu gibi görünüyor yoksa.

Anladım. Ama hep aynı renkler aynı temalara benziyor onun için renk farklılıkları denedim ama tabiki herkesin kişisel tercihi tabi temayı paylaşırsak isteyen istediği gibi değiştirir benim daha çok istediğim hani eksik olan parcalar ne biliyim duyuru şablonları olsunmu ana sayfada felan ama görüşünüz için teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel ama kendini dahada geliştirmek açısından dahada iyisi olabilir diye düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 03:51)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ama kendini dahada geliştirmek açısından dahada iyisi olabilir diye düşünüyorum.

Güzel yorumunuz için teşekkürler daha yeniyim dediğiniz gibi geliştirmem gerek birde fikir eksikliği var hani ne yapabiliriz diye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 03:52)ByPiskan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-01-2017 Saat: 03:51)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ama kendini dahada geliştirmek açısından dahada iyisi olabilir diye düşünüyorum.

Güzel yorumunuz için teşekkürler daha yeniyim dediğiniz gibi geliştirmem gerek birde fikir eksikliği var hani ne yapabiliriz diye.

Hocalarımızın yaptığı temalar var.Onlara bakarak dahada haz alıp ordan fikir üretip daha iyisini yapabilirsiniz hocam.Kendinizi dahada geliştirmek açısından.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://frmplus.tk/index.php

Bu temayı nerden bulabilirim? Konu linkini atabilirmisiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 15:34)BigMen Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:

O temada bize ait beraber yaptığımız ilk tema paylaşmadık ama ilerde paylaşabiliriz yeni temalara geçiceğiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 15:34)BigMen Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:

Temayı paylaşmadık bulamazsın.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
alıntı yorum ekleyemiyorum fakat iyi bir çalışma
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-01-2017 Saat: 15:39)MuratBaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: alıntı yorum ekleyemiyorum fakat iyi bir çalışma

cevapla dan yapabilirsiniz yorumun uz için teşekkürler temanın bu halini istiyenlere bu halinide verebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping