Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Froxy Arge Başvurusu
Ad Soyad: Ayberk Demir

Meslek/Okul: Üniversite

ARGE hakkında bildikleriniz: Arge Ekibi Forumun Kalkınması ve yeni fikirlerin türemesinde 1.roldür.Yani arge ekibi araştırma/geliştirme/ilerletme alanında çalışmalar yapan forumu aydınlığa götürecek rütbedir.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz:  

1- Forumların Altyapısını Değiştirip başka bir altyapıya geçilebilir.bütün kullanıcılarımız toplanıp fikirlerini alalım.sonrasında forumun başka yerlere gitmesini ilerlemesini sağlayalım.

2- Forum Reklamlarımızı başka sitelere dağıtarak karşılıklı reklam yapıp her 2 yerede daha fazla daha aktif kullanıcı olmasını sağlamak.
3- Destek Sitesinin Birde .com'lu sitesi olabilir o forumda bu forumun fikirleri tartışılabilir ve burada bu forumun fazla boş fikirlerden arınması sağlanabilir.

4- Skype Grubu kurup 2'ye ayırıp birisinin Yetkililerimize ait grubu  : birisinin üyelerimize ait olduğu grup açabiliriz.

MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz:Bir sitenin bütün işlerini yapabilirim,Yaklaşık %50-%60 Bilgim var.

HTML Bilginiz: Güzel çalışmalarda yer almıştım %70 - %80 civarı bilgim vardır.
CSS bilginiz: %20 , %35 Civarında.

PHP Bilginiz: %50

MyBB Bilginiz: Boş bir siteyi baştan aşağı,düzenleyip yarısını kodlayabilirim yaklaşık %85 civarı bilgim var.
Photoshop bilginiz: Logo,İmza,3 Boyutlu resim yapabilirim,Canon Makinem var onları montajlayıp photoshop ' la düzenleyip forumlara koyuyorum.

Neden bu yetkiyi istediniz: Sitenin Artık Yükselme,En Aktif dönem olmasının zamanı geldi,ileride daha iyi altyapı olması için araştırmalara başlamam için bu yetkiyi istedim 

Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz:  21.09.2013'dan beri kullanıyorum ve beğeniyorum.

5x5-9/3+7-(3x2) = ? (ciddi olarak cevaplayın) *** :  Bu Sorunun Cevabı 23'tür.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam bir şey diyeceğim de bu kadar konuyla ve mesajla nereye varabileceğinizi düşünüyorsunuz anlamıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın ama hocam forumda daha tanınmıyorken yetki istemeniz doğru olmaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar Sizlerede Hocam Benim 4 Yıllık Forum Tecrübem var ve 5 yıllık Kodlama eğitimi aldım bazı yüksek forumlarda yüksek mevkilerde görev yaptım görüşünüz için teşekkürler. güvenme aşaması vey şartsa  isterlerse deneme olarak 1 aylığına argeliklerini yapabilirim..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncellikle Başarılar hocam.Bir kaç fikrimi dile getirmek isterim.Bir forumda bir yetkili başvurusu yapılmış ise bu hangi forum olursa olsun ondan bir güven ve kendinizi kanıtlamasını isterler.Tamam belki 5 yıl deneyiminiz olmuş olabilir ama hangi foruma başvuru yapmış iseniz kendinizi ilk olarak kanıtlayıp sonra başvuru yapmanızı beklerdim ben.Onun için kendinizi kanıtlayıp sonra tekrardan başvurmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Yinede siz bu kararı almışsanız saygı duyarım ve başarılar dilerim..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
5 yıl kodlama eğitimi almışsın fakat noktadan sonra büyük harfle başlanılacağını öğrenememişsin.Forumun başlıca kurallarından birisi Türkçe'mizi doğru kullanmak.Ayrıca foruma yetkili olmak için kayıt olmuşsunuz.Yinede başarılar dilerim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Sezar38 kusura bakmayın insanlarda bazen hata yapabiliyor özür diliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@DarKRooM dediğim gibi hocam güvenmiyorlarsa istedikleri kadar deneme olarak yapıp sonradan karar verme aşaması yaparlarsa da olur.Şayet buna sayın adminlerimiz karar vericek.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben 3.5-4 yıldır üyeyim birçok kategoride kendimi kanıtladım ve başvurdum ar-ge rütbesine fakat haklı olarak adminler beni pat diye almadılar, kendimi daha çok geliştirmem lazımken senin bu durumda istemen saçma olur. Yani uzun lafın kısası daha erken gibi.
Ama başvurmak istemişsin, bize başarılar demek düşer.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2017 Saat: 13:50)FROXY Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @DarKRooM dediğim gibi hocam güvenmiyorlarsa istedikleri kadar deneme olarak yapıp sonradan karar verme aşaması yaparlarsa da olur.Şayet buna sayın adminlerimiz karar vericek.

deneme yapmak yerine sizin önceden kendinizi kanıtlamanız daha iyi ve sağlıklı olur diye düşünüyorum.Yinede Değerli Yöneticilerimiz karar verecek tabi.Tekrardan Başarılar hocam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu, sanırım kapandığı, halledildiği, karara bağlandığı,çok uzun zaman geçtiği ya da yapılacak birşey kalmadığı için, konu başlığına "Bitti" eklenmiştir.
Eğer konu sahibinin diyeceği/itirazı varsa tekrar yorum yazsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping