Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun Önerisi İstek
Merhabalar, biliyorsunuz yaz tatilindeyiz sınıfım gereği ygs'ye çalışıyorum. Birazda vakit ayırıyorum kendime ama son zamanlarda bir oyun sıkıntım var oyun bulamıyorum sistemi yazayım size güzel birşeyler önerin.

İntel Core İ5 5200U 2.20GHz
Ram 4 GB
Ekran Kartı Nvida nvidia geforce 820m
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cs go youtubers life call of duty oyunyoneticisi cs 16 league of legends ets2
Cs16 çok güzel modlar var.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2016 Saat: 15:01)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cs go youtubers life call of duty oyunyoneticisi cs 16 league of legends ets2
Cs16 çok güzel modlar var.

Birtek Youtubers Life oynamadım onuda denicem. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil, zevklidir ama torrent indir saglamindir den indir. Pc virüs girmesin bana oldu abim sağ olsun.
Enes batur oynuyor izle o videoyu 2 video var anla bçraz eğitmiyor o kadar fazla
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Scrap Mechanic, Rocket League, Robo Craft, Assassin's Creed Serisi, Parkitect, Just Cause 2 Ve Gta Samp Öneririm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Youtuber's Life, Out of Reach, Stranded Deep, Starbound, Rocket League, Diablo serisi(Özellikle LAN'da çok güzel eğlenceli oluyor..) Eklerim aklıma gelince :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zula önerebilirim çok sağlam bir oyun,alternatif olarakda zaten biliyorsunuzdur ama Agar.io önerebilirim teamspeak klanlarına girip bolca vakit harcayabilirsiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zulayı biraz oynadım ama sarmadı onun yerine cs go girmek daha keyifli oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zula, Forest, RAGE, Call of Juarez, FM 16, Kerbal Space, Bus Simulator 16
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bus 16 yi oynamak istiyorum ama sebebsiz yere kasıyor oynayamiyorum yükleme ekranıda öyle..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
medan seni edward sandım
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2016 Saat: 17:19)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bus 16 yi oynamak istiyorum ama sebebsiz yere kasıyor oynayamiyorum yükleme ekranıda öyle..

BS16'nın genel sorunu o. 5. güncelleme çıktı ama hala kasıyor. Silmek zorunda kaldım ben. Yine de zevkli. Seviye atladıkça yeni bölgeler ve yeni otobüslerin açılması, otobüslere reklam almak, bilet kesme sistemi, yolcuların istekleri harika.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Crysis 2-3, Far Cry 3-4, Tomb Raider 2013
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mount & Blade: Warband. Native mod sıksa bile yüzlerce mod, senaryo ve mp ile sıkılmazsın. Yakın zamanda serinin devamı M&B II: Bannerlord çıkacak. Bu yüzden iyice ısındır kendini. Oynadığını düşünüyorum ama oynamayı bırakınca tekrar bağlayabilcek bi oyun. En sevdiğim oyundur hep öneririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oynuyorum zaten teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Counter Strike: Global Offensive dışında bir oyun düşünemiyorum!! Cyka Blyad!!
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping