22-05-2016 Saat: 17:29
Telefona çok fazla talep var , ama insanları alırken şüpheye düşüren olay Marka.
General Mobile GM 5 Plus markasının bilinmemesinden dolayı insanları şüpheye düşürüyor bu yüzden 1 aydır kullanmış olduğum bu telefonu almayı düşünenler için şöyle özetledim ;
Telefonun + Yönleri ;
+Android Güncellemenin ilk bu cihaza gelmesi (Önemli bir özellik)
+Telefon Performansı ve Donanımın 1000 TL Segmentinde Bulunmaması
+%72 lik Çerçeve/Ekran oranı
+USB Type C - Hızlı Şarj ve 3100 mAh lık güzel bir pil
Telefonun - Yönleri ;
-3100 mAh pile aldanmayın pil 6 saat dayanırsa şükrediyorsunuz,Bunun nedeninin ekranın full hd olmasıdır diye düşünüyorum şarjı yiyen ekran.
-Saf android olduğu için Müzik Çalar,Galeri,Dosya Yöneticisi bulunmamaktadır ayrı bir uygulama ile yapabiliyorsunuz
-Günde 2-3 kere gelen ahize cızırtısı.
-Bildirim Işığının Ekrana yansıması ( Rahatsız etmiyor ve arada oluyor)
ÖZETİN ÖZETİ ;
Telefon alınamayacak bir hale getiren bir - si yok,1000 tl ye bulabileceğiniz en iyi telefon.Mevcut hataların android 7.0 güncellemesi ile giderileceği söyleniyor,İnşAllah öyle olur.
General Mobile GM 5 Plus markasının bilinmemesinden dolayı insanları şüpheye düşürüyor bu yüzden 1 aydır kullanmış olduğum bu telefonu almayı düşünenler için şöyle özetledim ;
Telefonun + Yönleri ;
+Android Güncellemenin ilk bu cihaza gelmesi (Önemli bir özellik)
+Telefon Performansı ve Donanımın 1000 TL Segmentinde Bulunmaması
+%72 lik Çerçeve/Ekran oranı
+USB Type C - Hızlı Şarj ve 3100 mAh lık güzel bir pil
Telefonun - Yönleri ;
-3100 mAh pile aldanmayın pil 6 saat dayanırsa şükrediyorsunuz,Bunun nedeninin ekranın full hd olmasıdır diye düşünüyorum şarjı yiyen ekran.
-Saf android olduğu için Müzik Çalar,Galeri,Dosya Yöneticisi bulunmamaktadır ayrı bir uygulama ile yapabiliyorsunuz
-Günde 2-3 kere gelen ahize cızırtısı.
-Bildirim Işığının Ekrana yansıması ( Rahatsız etmiyor ve arada oluyor)
ÖZETİN ÖZETİ ;
Telefon alınamayacak bir hale getiren bir - si yok,1000 tl ye bulabileceğiniz en iyi telefon.Mevcut hataların android 7.0 güncellemesi ile giderileceği söyleniyor,İnşAllah öyle olur.