Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arka Sokaklar: Hüsnü ölüyor mu?
Zamanında bırakmayarak, usanmayarak izlediğim ve halen de izlediğim efsane dizi olarak nitelendirdiğim "Arka Sokaklar"ın geçen haftaki fragmanı hem Sosyal medyayı deprem gibi sallamış hem de oldukça çok konuşulmuştu. Ancak bu haftaki fragmanı çok daha perişan etti. Çünkü dizinin vazgeçilmezlerinden Hüsnü'nün ölüm kalım anı orada belli oluyor. Ve özeti başladı bile şuan, yeni bölümü de muhtemelen şuan da başlar. Hüsnü'nün ölümü beni de üzdü açıkçası, ancak dizi bu ve gerçekten ölmüyor dediğimden :D dolayı da pekte takmıyorum. Ancak gerçekten diziye bağımlılar da çok fazla üzüldü.

Ancak beni biraz korkutan yorum geldi! YouTube'da KanalD'nin yayınlamış olduğu orijinal fragman videosunun yorumlar kısmında Arka Sokakların resmi kanalından "Çok ağlayacağız." diye mesaj içeren yorum geldi. Yani bu hakikaten de ölecek gibi iddialara da yol açtı. Ben şahsen öleceğini düşünüyorum ancak kesinlikle ölmemesini de umut ediyorum. Peki ya siz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ve kader anı geliyor.... :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
büyük ihtimalle ölmez gibi geliyo
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başladı... İnşallah Ölmez. Dizide Olsa.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, hüsnü ölmedi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne var ki bu kadar büyütülecek :D 
- bazı kişiler google playde uygulama açmışlar bazı kişiler facebook'ta bir şey kurmuşlar 97 bin kişi gidiyordu en son baktığımda, bence çok saçma bir ülkedeyiz bazi üstatlarimiz ölse bu kadar tepki vermezler üstüne üslük küfür bile edebilirler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2016 Saat: 00:42)Machate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne var ki bu kadar büyütülecek :D 
- bazı kişiler google playde uygulama açmışlar bazı kişiler facebook'ta bir şey kurmuşlar 97 bin kişi gidiyordu en son baktığımda, bence çok saçma bir ülkedeyiz bazi üstatlarimiz ölse bu kadar tepki vermezler üstüne üslük küfür bile edebilirler.

1. hüsnü artık öldü :/
2. Haklısın ama tiryakisi olunca böyle söylemiyorlar. :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her şeyin cılkını çıkartarak mizahına almamızın sebebi normalde ortada gülünecek bir durum olmaması. İnsanların gülmeye ihtiyacı var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping