Yorum Sayısı: 83
Konu Sayısı: 13
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 21 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Elitemon
SanalPara (SP): 0 SP
Zamanında bırakmayarak, usanmayarak izlediğim ve halen de izlediğim efsane dizi olarak nitelendirdiğim "Arka Sokaklar"ın geçen haftaki fragmanı hem Sosyal medyayı deprem gibi sallamış hem de oldukça çok konuşulmuştu. Ancak bu haftaki fragmanı çok daha perişan etti. Çünkü dizinin vazgeçilmezlerinden Hüsnü'nün ölüm kalım anı orada belli oluyor. Ve özeti başladı bile şuan, yeni bölümü de muhtemelen şuan da başlar. Hüsnü'nün ölümü beni de üzdü açıkçası, ancak dizi bu ve gerçekten ölmüyor dediğimden :D dolayı da pekte takmıyorum. Ancak gerçekten diziye bağımlılar da çok fazla üzüldü.
Ancak beni biraz korkutan yorum geldi! YouTube'da KanalD'nin yayınlamış olduğu orijinal fragman videosunun yorumlar kısmında Arka Sokakların resmi kanalından "Çok ağlayacağız." diye mesaj içeren yorum geldi. Yani bu hakikaten de ölecek gibi iddialara da yol açtı. Ben şahsen öleceğini düşünüyorum ancak kesinlikle ölmemesini de umut ediyorum. Peki ya siz?
Yorum Sayısı: 83
Konu Sayısı: 13
Rep Puanı:
10
0 mesaj içinde 21 teşekkür verildi.
Elitemon
SanalPara (SP): 0 SP
Ve kader anı geliyor.... :)
Yorum Sayısı: 2,791
Konu Sayısı: 220
Rep Puanı:
267
Teşekkürler: 57
23 mesaj içinde 842 teşekkür verildi.
Dream41
SanalPara (SP): 147 SP
büyük ihtimalle ölmez gibi geliyo
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
Yorum Sayısı: 5,262
Konu Sayısı: 400
Rep Puanı:
131
Teşekkürler: 99
175 mesaj içinde 904 teşekkür verildi.
mehmetext
SanalPara (SP): 6,693 SP
Başladı... İnşallah Ölmez. Dizide Olsa.
React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
Yorum Sayısı: 234
Konu Sayısı: 43
Rep Puanı:
50
0 mesaj içinde 47 teşekkür verildi.
Machate
SanalPara (SP): 1 SP
Ne var ki bu kadar büyütülecek :D
- bazı kişiler google playde uygulama açmışlar bazı kişiler facebook'ta bir şey kurmuşlar 97 bin kişi gidiyordu en son baktığımda, bence çok saçma bir ülkedeyiz bazi üstatlarimiz ölse bu kadar tepki vermezler üstüne üslük küfür bile edebilirler.
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Her şeyin cılkını çıkartarak mizahına almamızın sebebi normalde ortada gülünecek bir durum olmaması. İnsanların gülmeye ihtiyacı var.