Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEOGda yaptığım üzücü tespit
İngilizcede kelime kalıplarının hiçbiri devlet okullarında kullanılmıyor aklıma gelen bir tane var oda I guess bu hiçbir arkadaşım yapamadı özel okullarda işleniyormuş yani özel okullara yönlendiriyolar.bir çok derste böyle
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dostum Post kasıyor durumuna düşüyorsun her durumu anlık bildirmen yerine 1 tane konu açıp altına yorum atabilirdin? hergün TEOG teog Teog forumdaki insanlar sıkılabilir post kasıyor durumuna düşüyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teog kafasından ne yaptığımı bilmiyom banlasınlar beni
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-04-2016 Saat: 19:46)Machate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum Post kasıyor durumuna düşüyorsun her durumu anlık bildirmen yerine 1 tane konu açıp altına yorum atabilirdin? hergün TEOG teog Teog forumdaki insanlar sıkılabilir post kasıyor durumuna düşüyorsun?

Kimin ne yapacağına karışma yetkin yok,eğer yanlış bir davranış olsaydı bölüm şefi konuyu kilitlerdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-04-2016 Saat: 21:23)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-04-2016 Saat: 19:46)Machate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum Post kasıyor durumuna düşüyorsun her durumu anlık bildirmen yerine 1 tane konu açıp altına yorum atabilirdin? hergün TEOG teog Teog forumdaki insanlar sıkılabilir post kasıyor durumuna düşüyorsun?

Kimin ne yapacağına karışma yetkin yok,eğer yanlış bir davranış olsaydı bölüm şefi konuyu kilitlerdi.

ben aynı mesele ile alakalı 10 20 tane konu açsam şuanda emin ol ki ban yemiştim, ve arkadaşımız 3 gündür teog teog teog teog'a girmeyenlerde var değilmi bu forumda tek o yok karışma yetkin yok dedin ama söz söyleyebiliriz çünkü biz halkız yanlışı söyleme gibi yetkimiz var ki düzeltebilsinler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ban atın bana
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-04-2016 Saat: 23:36)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ban atın bana

Ne saçmalıyorsun sen ya? Bu saçma sapan çocukça davranışlarından dolayı alırsın ceza anca sen.

------------------------------------------------------------------------
Bir daha ki  sefere etiket veya report sistemini kullan lütfen.

@Machate
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam ban atın bana
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 00:07)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam ban atın bana

Ban atmıyorum. Kısasa kısas, uyarın verildi. Böyle yapmaya devam ettikçe forumda ciddiye alınmayacaksın o yüzden düzelt kendini..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaş BANına susamış mübarek ban ban ban banda ban başka şeylere kafanı basacağına git dersini çalış en azından yüksek alırsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edit
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 04:18)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaş BANına susamış mübarek ban ban ban banda ban başka şeylere kafanı basacağına git dersini çalış en azından yüksek alırsın.

- Edit
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesin babasindan filan dayak yedi, bu ne haltsizlik Teog'unu git evde konuş burası dingonun ahırı değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 11:21)Delete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2016 Saat: 04:18)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaş BANına susamış mübarek ban ban ban banda ban başka şeylere kafanı basacağına git dersini çalış en azından yüksek alırsın.

sanane lan 10tr yide bırakıyorum frmspacede bırakıyorum sanamı sorucam ne zaman çalışcagımı mk

1 Hafta tatil yap bir bakalım, aklını başına topla tekrar gel.

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping