Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FlatTembel V1 Teması
#1
Tema ismi: TembelFlat V1
Tema Yapımcısı: SefaKaya
Tema Çizimi: eleqantss
Uyarlama : Ripbyrustavi02
Tema Versiyonu: 1.0
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.8.x

Resimler :
L4pYPj.png

XML:
Kod:
http://st.10tl.net/tema/ripbyrustavi02/xml/flattembel.xml
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#2
@Ripbyrustavi02 kardeşim temayı editlemeye başladım kategoriler kısmındaki yer yan yana devam ediyor bir bakar mısın foruma. tekgez.10tl.net ben burada güzel hiza edemedim bakarsan anlayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#3
Konu ve yorum yazısı mı? o kısım ise

((İlk olarak kodların yedeklerini almayı unutmayın.))

Temalar&Şablonlar Şablonlar Forum Bit Şablonlar forumbit_depth2_forum

Şablonda Alttaki Kodları Bul

Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</td>

Altakiler ile değiştir.


Kod:
<td class="{$bgcolor} trow4" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']} Konu</td>
<td class="{$bgcolor} trow4" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']} Yorum</td>

Aynı İşlemi (Yukardaki) Temalar&Şablonlar Şablonlar Forum Bit Şablonlar forumbit_depth2_cat İçin Uyguluyoruz

Temalar&Şablonlar Temalar Global.css Gir En Alta Ekle


Kod:
.trow4 {
    padding: 15px;
    vertical-align: midde;
    font-family: 'BebasNeueRegular';
    font-size: 19px;
    font-weight: bold;
    color: #606060;
}

.trow4:hover {
  background: #606060;
    color: #fff;
    cursor: pointer;
}
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#4
[quote='Ripbyrustavi02' pid='552967' dateline='1461009168']
Konu ve yorum yazısı mı? o kısım ise

((İlk olarak kodların yedeklerini almayı unutmayın.))

Temalar&Şablonlar Şablonlar Forum Bit Şablonlar forumbit_depth2_forum

Şablonda Alttaki Kodları Bul

Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</td>

Altakiler ile değiştir.


Kod:
<td class="{$bgcolor} trow4" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']} Konu</td>
<td class="{$bgcolor} trow4" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']} Yorum</td>

Aynı İşlemi (Yukardaki) Temalar&Şablonlar Şablonlar Forum Bit Şablonlar forumbit_depth2_cat İçin Uyguluyoruz

Temalar&Şablonlar Temalar Global.css Gir En Alta Ekle


Kod:
.trow4 {
   padding: 15px;
   vertical-align: midde;
   font-family: 'BebasNeueRegular';
   font-size: 19px;
   font-weight: bold;
   color: #606060;
}

.trow4:hover {
 background: #606060;
   color: #fff;
   cursor: pointer;
}

Yok kardeşim orası değil sağ tarafta kategoriler kısmı var orda ki linkler yan yana duruyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#5
Kardeşim 2 tane fazla duruyor şu kodları silersen düzelir ((2 tanesi gider))

Kod:
<a href="http://tekgez.10tl.net/forumdisplay.php?fid=66" /> <img src="http://st.10tl.net/tema/ripbyrustavi02/images/flattembel/wwwm.png" style="margin-bottom:-7px">Geyik Köşesi</a></a>
         <a href="http://tekgez.10tl.net/forumdisplay.php?fid=72" /> <img src="http://st.10tl.net/tema/ripbyrustavi02/images/flattembel/wwwm.png" style="margin-bottom:-7px">Çöp Kategori</a></a>
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#6
[quote='Ripbyrustavi02' pid='552970' dateline='1461010093']
Kardeşim 2 tane fazla duruyor şu kodları silersen düzelir ((2 tanesi gider))

Kod:
<a href="http://tekgez.10tl.net/forumdisplay.php?fid=66" /> <img src="http://st.10tl.net/tema/ripbyrustavi02/images/flattembel/wwwm.png" style="margin-bottom:-7px">Geyik Köşesi</a></a>
        <a href="http://tekgez.10tl.net/forumdisplay.php?fid=72" /> <img src="http://st.10tl.net/tema/ripbyrustavi02/images/flattembel/wwwm.png" style="margin-bottom:-7px">Çöp Kategori</a></a>

[url=http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=5197]

@Ripbyrustavi02 onun farkındayım kardeşim silersem gideceğini biliyorum silmeden nasıl düzeltebilirim onu soruyorum kardeş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#7
O kısım 4 kategori için siz sonradan eklediniz galiba? bir kaç karakter silmediğiniz sürece düzeleceğini sanmıyorum siz eklediğinizden kayma yaşanmış. (edit : arkadaşın sitesindeki verdiğim işlemleri yaparak düzeltmiş.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#8
ben kuramadım yardımcı olurmusun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#9
upload hatası veriyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App