Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayal Gücünüzü Geliştirmek
Bilirsiniz ki grafik bölümünde ilerlemek için el  yeteneğine sahip olmalısınız.Fakat düşündüğümüzde el becerisinden daha önemli faktör bulunur.Bu da hayal gücü ve düşünmedir.Çünkü düşünmeden hayal edemeden tasarımınız iki-üç çizgi halinde kalır.Bu yüzden ben de grafik bölümünde ilerlemek ve yeni başlayanlar için böyle bir rehber hazırlamak istedim.
Maddeler Halinde Yazmak Gerekirse;
*Bol bol kitap  okuyun.Tavsiyem kurgu üzerine olan kitapları okuyun fakat yine de istediğiniz türlerden kitap okumayı eksik etmeyin.
*Bilim kurgu filmlerini izleyin.(Gerçekten beni bu yolda aşırı ilerletti bu madde)
*Hayata farklı gözlerden bakmaya çalışın.Bol bol sorular sorun etrafınızdaki insanları.(Sonuçta grafiker olacaksınız.Kendi kanınız ısınan şeye başkası ısınamaz)
*Araştırmacı olun.(Etrafınızdaki gördüğünüz logo-poster-afiş gibi  herşeye iyice bakın.Nokta atışlar bulmaya çalışın.Renk uyumlarına dikkat edin.)
*İlk önce yapacağınız tasarımı A4'de çizmeye çalışın.
*Ve en son olarak da ilham aldığım en iyi şey olan Google'ya "Graphic İnspiration" yazarak görsellere tıklayın.Ve alın size bir sürü insanın hayal güçleriyle yaptıkları görseller.

Alıntı değildir.Bir Teşekkürü çok görmezseniz sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cidden çok güzel detaylı olmuş. Bence kitap okumak hayal gücü için en iyisi..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunda yaraticilik başta gelmeli. Yine de teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping