Hastayım gençler şöyle bir sorunum var doktor'a felan gittim 2 tane hap yazdı birde 2 günlük rapor, şimdi gençler benim ateşim arada yükseliyor bazende hiç ısınmıyorum ısındığımdada aşırı ısınıyorum vs. halsizlik zaten ağır, ve birde aşırı ısınmışken soğuga çıkınca vücudum çok pis titriyor. Ellerim-ayaklarım-bacaklarım vs. kısaca bildiğiniz taktik varsa verseniz :)
Hastayım (Acil yardım)
|
19-02-2016 Saat: 19:56
Şimdi peçeteyi alıyorsun soğuk suya değriyorsun suyunu sıkıyorsun sonra onu alnına vs. koyuyorsun
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
19-02-2016 Saat: 22:09
19-02-2016 Saat: 22:10
Öyle yatacaksın iyileşmeni bekleyeceksin başka çare yok. 2 gün önce ben de bu durumdaydım.
19-02-2016 Saat: 22:12
Hap'ın ateşini düşürmesi lazım. Düşürmüyorsa acile git. O bez olayı pek kendine yapabileceğin bir şey değil. Sen soğutmaya çalıştıkça kendini vücudun daha da ısınır. Refakatçin olması lazım. Bunu yaparken halisülasyon görme ihtimalin var.
Kafayı yeme yani ateşimi düşüreceğim diye.
19-02-2016 Saat: 22:21
(19-02-2016 Saat: 22:12)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hap'ın ateşini düşürmesi lazım. Düşürmüyorsa acile git. O bez olayı pek kendine yapabileceğin bir şey değil. Sen soğutmaya çalıştıkça kendini vücudun daha da ısınır. Refakatçin olması lazım. Bunu yaparken halisülasyon görme ihtimalin var. Katılıyorum ayrıca ben bir kere kafayı yemiştim şizofren gibi :D Dikkatlı olmalısınız.
19-02-2016 Saat: 22:23
Git serum ye aynısı kardeşime oldu serumdan sonra bişicik kalmadı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi