Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Konu 09.02.2016] Korsan VS Orijinal
Bugün destek.10tl.net'deki ilk konumuzda, Korsan VS Orijinal başlığı üzerinde tartışıyoruz. Yalnız, Çakma VS Orijinal değil. Korsan VS Orijinal. Fakat sadece oyunlar veya programlar olmak üzere bilgisayar terimleri değil, Kategoriye sığabilecek her şey.

Destekleyici sorular:
-Korsan ve orijinal bir program/oyun arasındaki farklar nedir?
-Hangi durumda orijinal bilgisayar uygulaması alınır?
-Kullandığınız windows sürümü orijinal mi?

Destekleyici Makale:
Ekibin dediğine göre 3DM, 1 yıl boyunca tek bir single-player oyun için crack üretmeyecek. Amaç ise bir hayli ilginç. Duyuruya göre asıl hedef bu süreçte korsan oyunlar olmadan, pazar ne gibi gelişmeler gösterecek ve satışlar ne derece artacak, bunu öğrenmek.

3DM, geçtiğimiz ay Denuvo kopya koruma ile korunan Just Cause 3'ün kırılmasının gerçekten zor olduğunu, birkaç yıl içerisinde belki de korsan oyunların sonunun gelebileceğini dile getirmişti.

Ocak ayında başka bir mesaj paylaşan Sister Bird ise, 2 yıla kadar dünyada oynayacak ücretsiz bir oyun kalmayacağından endişe ettiğini açıklamıştı.

@Edward

@Corleone
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sister Bird zaten ücretsiz dediğimiz oyunlarda p2w oluyor. Yeni nesil oyunlar hep böyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2016 Saat: 15:47)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sister Bird zaten ücretsiz dediğimiz oyunlarda p2w oluyor. Yeni nesil oyunlar hep böyle.

Ubisoft gene AC oyunu çıkartıp 70$'a çıkışını satacak. Birileri de gidip "ubisoft <3" mantığı ile alacak. Sonra başka firmalarda aynı taktiği uygulayacak. Al sana 300tl'lik oyun.

2 ihtimal vardı zaten ya bütün oyunlar cracklenecekti oyun piyasası düşmeyecekti yada bu olacaktı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru bir karar zaten. Emek hırsızlığına giriyordu. Ama fiyatlarda uçuk be abi..
En azından Türkiye standartlarına göre.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Korsan oyunlar bittiğinde oyun satin almak zorunda kalinacağini ben pek sanmiyorum. Onunda bir çozumu elbet bulunur..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2016 Saat: 19:15)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Korsan oyunlar bittiğinde oyun satin almak zorunda kalinacağini ben pek sanmiyorum. Onunda bir çozumu elbet bulunur..

Takas piyasası bir kere başlarsa daha kötü olacak. Ne oyunların kitle artışı olacak, Ne de oyun alımları devam edecek. Ortada dönen bir hava parasını istemiyorlarsa engellerler. Torrent'i en çok kullanan ülkelerin arasındayız ayrıca.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping