Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema Çizimi Denemek İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar,

Öncellikle bilgileri olan arkadaşlardan yardım almak istediğim için böyle bir konu açtım tema çizimini nasıl yapacağız belirli kuralları vardır elbette neler veyahut default tema psd falan yok mu editlesek onu nasıl yapıyoruz.
Kısacası Tema Çizimi Öğrenmek istiyorum bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzun bir iş . Bence photoshop uygulamasini iyice soktukten sonra atil bu islere zor isler disardan gorundugu gibi degil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normal 0'dan Çizebilirsin Bence Herhangi Bir PSD Dosyasına Gerek Yok , Herkes de Böyle Yapıyor Zaten.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 18:43)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Normal 0'dan Çizebilirsin Bence Herhangi Bir PSD Dosyasına Gerek Yok , Herkes de Böyle Yapıyor Zaten.

Hiç bilmediğim için şimdilik psd olarak kullansam kurcalamak için falan dedim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Albirt hocamin dedigi gibi . Fakat Photoshop uygulamasini iyi bilmen gerek yinede denemek isterim dersen örneklerden başlayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 18:44)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Albirt hocamin dedigi gibi . Fakat Photoshop uygulamasini iyi bilmen gerek yinede denemek isterim dersen örneklerden başlayabilirsin.

İşte hangi örneklerle sorun da orda.
Pek arama yaptım ama kimse keriz değil psd paylaşmaz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çizmesi zor değil ancak güzel bir şeyler çıkarmak zor. Deneye deneye daha verimli bir şekilde öğrenebileceğin fikrindeyim. Ama bu işi iyi yapan kişilerden örneğin bilsoft hocamızın temalarını inceleyebilirsin , psd'ye gerek yok . Sana kolay gelsin..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternetten "Free website templates psd" diye arat bulursun örnek psd'ler. Onların üzerinde oynama yaparak, nerde ne kullanılmış nasıl kullanılmış amaç neymiş anlamaya çalışarak başlangıç yapabilirsin. Sonrası zaten kendiliğinden gelişir, kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kare şekil aracıyla vb. header, kategoriler, footer vs. çiz. Sonra detayları kendince ekle. Bi yerden başlamak lazım. Zamanla yapmaya başlarsın. İlla şekil araçlarıyla olmak zorunda değil misal dedim. İmzamdaki sözüm bu durumda mantıklı olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gZZLkL.png

Aslında birşeyler denedim başlangıç olarak şöyle birşey çıktı ortaya.
Biraz etrafta gördüklerime özendim ama ne biliyim.

@bilsoft
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bir kere dışarıdan gördüm, çizmeye çalışmıştım. Göründüğü kadar kolay değil. Uzun zamanını alıyor. Saatler sürüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 19:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bir kere dışarıdan gördüm, çizmeye çalışmıştım. Göründüğü kadar kolay değil. Uzun zamanını alıyor. Saatler sürüyor.

Önemli olanda zoru başarmak değil mi mert?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 19:02)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 19:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben bir kere dışarıdan gördüm, çizmeye çalışmıştım. Göründüğü kadar kolay değil. Uzun zamanını alıyor. Saatler sürüyor.

Çizmesi kolay da kafanda kurgulamak zor. Bol içerikli bir tema çizersen saatlerini alabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 19:04)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 19:02)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Çizmesi kolay da kafanda kurgulamak zor. Bol içerikli bir tema çizersen saatlerini alabilir.

Vaktim bol sorun değil hayal gücüm de var sadece nereden başlayacağımı bilmek istiyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende az olsa da çiziyorum belki gördün mü bilmem ama.

Aslında o kadarda kolay değil. Yani güzel bir şey çıkartmak istiyorsan Öncelikle bir zamana ihtiyacın var çok zamana ve bıraz olsa da tecrübe ile olması gerekir.

Sen çalış biraz çizmeye paylaşma buralarda örneğin 1 hafta çalış daha iyi sonuçlar elde ediceksin.

1 kere yaptım olmuyor diye geçme bu yollardan herkes geçiyor. Çabala.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 19:11)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende az olsa da çiziyorum belki gördün mü bilmem ama.

Aslında o kadarda kolay değil. Yani güzel bir şey çıkartmak istiyorsan Öncelikle bir zamana ihtiyacın var çok zamana ve bıraz olsa da tecrübe ile olması gerekir.

Sen çalış biraz çizmeye paylaşma buralarda örneğin 1 hafta çalış daha iyi sonuçlar elde ediceksin.

1 kere yaptım olmuyor diye geçme bu yollardan herkes geçiyor. Çabala.

Peki bu temalar için iconları nereden bulacağım onlar var mı birinde upload edebilir mi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben veya birisi verirse sen o iconlar içinde kalırsın iyi şeyler çıkarmak için araştır.

Bu siteyi kullanabilirsin.
http://www.flaticon.com/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Takıldığın yerlerde veya danışacağın yerlerde sorabilirsin p.m ile.

kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence tema çizimi yapmak bu kadarda zor değil. Ben bu işe merak sardıktan sonra Hatake sağolsun birkaç şey anlatmıştı. Ben ilk çizimimi yaptıktan sonra ikinciye başladım sanırım elim hızlıydı, bir temayı maximum üç saatte tamamladım. Arada sırada psd satıp parami kazanıyorum. Burada paylaşmadıgım birsürü tema çizimi var. Şuana kadar yaklaşık onbeş adet psd sattım. Buda benden genel bir ders olsun.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping