Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook Kapak Fotoğrafı İstek
@Sezar38 ' in psdsini paylaştığı facebook kapat fotoğrafındaki yani
preview-cover.jpg

bunun aynısının grisinden yapılacak.
Kadın resminin yerine YAZISIZ.jpg

Sadece facebook adresi yazılacak reklam olmasın.
Kod:
facebook.com/wthasleader
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
jV19Qg.png

Buyrun..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler. @bilsoft Grafiker ekibi lideride tasarımını görürse bence güzel olacak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@@#BeşikTaş'ınKızı (etiketlenmiyor) Fotoğraftaki John Doe(doğrusu bu olmalıydı aslında) USA'daki "Anonim" olarak geçiyor. Kimliğini tespit edemedikleri suçluları, şahısları John - Jasmin(emin değilim bundan) Doe gibi bir isim ile adlandırıyorlar. Dolayısı ile "tanımsız şahıs" olarak geçiyor. Anonim pek kullanılmıyor. Altındaki photographer ise "fotoğrafçı" anlamına geliyor, grafiker değil. Dolayısı ile tasarımın kuralına göre sağ kısımda emsalsiz ile ilgili bir şeylerin olması gerekiyordu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:16)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @@#BeşikTaş'ınKızı (etiketlenmiyor) Fotoğraftaki John Doe(doğrusu bu olmalıydı aslında) USA'daki "Anonim" olarak geçiyor. Kimliğini tespit edemedikleri suçluları, şahısları John - Jasmin(emin değilim bundan) Doe gibi bir isim ile adlandırıyorlar. Dolayısı ile "tanımsız şahıs" olarak geçiyor. Anonim pek kullanılmıyor. Altındaki photographer ise "fotoğrafçı" anlamına geliyor, grafiker değil. Dolayısı ile tasarımın kuralına göre sağ kısımda emsalsiz ile ilgili bir şeylerin olması gerekiyordu.
Fotoğrafı yaptığı için ön plana onunda çıkmasını istedim. Onu öyle yapmasını ben ondan öyle istedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:17)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 15:16)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @@#BeşikTaş'ınKızı (etiketlenmiyor) Fotoğraftaki John Doe(doğrusu bu olmalıydı aslında) USA'daki "Anonim" olarak geçiyor. Kimliğini tespit edemedikleri suçluları, şahısları John - Jasmin(emin değilim bundan) Doe gibi bir isim ile adlandırıyorlar. Dolayısı ile "tanımsız şahıs" olarak geçiyor. Anonim pek kullanılmıyor. Altındaki photographer ise "fotoğrafçı" anlamına geliyor, grafiker değil. Dolayısı ile tasarımın kuralına göre sağ kısımda emsalsiz ile ilgili bir şeylerin olması gerekiyordu.
Fotoğrafı yaptığı için ön plana onunda çıkmasını istedim. Onu öyle yapmasını ben ondan öyle istedim.

Bilgi vermek için yazdım yoksa John Doe'dan kime ne :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:John Doe, ABD'de gerçek kimliği belirlenemeyen, ya da (mahkemelerdeki gizli oturumlar vb.) yasal gerekçelerle gizli tutulması gereken kişiler ve kimliği saptanamayan cesetler için kullanılan bir takma isimdir.
Devamını görmek için tıklayın...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:18)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İlk öyle yapmıştım zaten ömer arkadaş kendi adını yaz dedi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:20)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 15:18)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İlk öyle yapmıştım zaten ömer arkadaş kendi adını yaz dedi :)
İlk yaptığın ortaya koyduğun fotoğrafı sağ tarafa koymuştun. Fotoğraf güzel gözükmüyordu. Ancak adını yazdığın resim öncekinden daha güzel gözüküyordu. Hem kötümü oldu yaptığın tasarıma adını koyman :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:John Doe, ABD'de gerçek kimliği belirlenemeyen, ya da (mahkemelerdeki gizli oturumlar vb.) yasal gerekçelerle gizli tutulması gereken kişiler ve kimliği saptanamayan cesetler için kullanılan bir takma isimdir.
Devamını görmek için tıklayın...

Sokak ingilizcesinde anonim demek için kullanıyorlarmış. Fakat "anonim" maksadında bir şey söylemek yerine argo kullanıldığı için pek gerek duyulmuyormuş. Gerek olursa da  %50 John Doe, %50 Anonim diyorlarmış. Amerikada liseyi bitiren arkadaşım söylemişti.

Sokak veya argo ingilizcesini ayıklayan bir site olsa aslında. Olsa bile bir yere kadar gerçi.

Solda iki tane çizgi kalmış çizgiler ufalsaymış boş kalmak yerine güzel olurmuş aslında
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tabi öylede güzel olurdu ancak böylede güzel duruyor. Gene böyle güzel @#BeşikTaş'ınKızı emeğine sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:27)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tabi öylede güzel olurdu ancak böylede güzel duruyor. Gene böyle güzel @#BeşikTaş'ınKızı emeğine sağlık :)

Rica ederim şeflerim görsün yeter :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:33)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 15:27)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tabi öylede güzel olurdu ancak böylede güzel duruyor. Gene böyle güzel @#BeşikTaş'ınKızı emeğine sağlık :)

Yaptığın tasarımları elbetteki şeflerin görüyor. Yaptığın hiç birşey karşılıksız kalmaz. Emeğinin karşılığını elbet bir gün alacaksın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 15:34)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 15:33)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yaptığın tasarımları elbetteki şeflerin görüyor. Yaptığın hiç birşey karşılıksız kalmaz. Emeğinin karşılığını elbet bir gün alacaksın :)

Umarım olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu tarz editlemeler kolay seyler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform