Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Askeri Rütbe Sıralaması Yapabilecek Varmı
Merhaba abiler, Askeri rütbe sıralaması istiyorum yapan olursa karşılıgında seo için backlink sağlayabilirim.

3 adet pr3 Domainim var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunları internetten de kolayca bulabilirsin zaten. Astsubay'lar için alta gelen her çizgi kıdemini belirtir onun dışında rütbeler aşağıdaki gibidir. iyi forumlar.

ZQNQkk.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2015 Saat: 15:33)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunları internetten de kolayca bulabilirsin zaten. Astsubay'lar için alta gelen her çizgi kıdemini belirtir onun dışında rütbeler aşağıdaki gibidir. iyi forumlar.

ZQNQkk.png
evet gördüm bunları zaten ama bunları bu şekilde foruma koyamam :/ düzenlenmesi gerekiyor bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rank olarak mı arıyordun? İstemendeki amaç nedir, eğer daha detaylı yazsaydın belki daha erkende cevap gelebilirdi konuna.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam foruma rank yapacagım bunlardan. http://temadestek.10tl.net/ buraya rank olacak. örnek : Grafik Ekibi Lideri
bu şekilde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Düzenlemesi gerek dediğin resimdende gerekli yerleri söküp alarak güzel bir rank çıkartılabilir ve internette araştırırsan önceden yapılmış hazır askeri ranklar mevcut tabi ama onlarda bu tarzda değil edit yaparak istediğin şekilde düzenleyebilirsin, yapılmayacak bişey değil yani. Konuyu açarkende rank yapımı için hazır askeri rütbeler istiyorum diye detayını belirtseydin daha güzel olurdu. Yoksa insanlar konuya sadece " er - onbaşı - çavuş " diye de cevap verebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önce forumunu aç düzenle, sonra ranklarını istersin.İçerik yok, kategori yok...İnsanları o forumu gerçekten kullanmak için açtığına ikna et.Yoksa bu şekilde çok gördük sırf destek için forum açıp bırakanları.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform