Anket Başlığı: Kullanmalımıyım?
Evet
0%
0 0%
Farklı çeşitler görmeliyiz
40.00%
2 40.00%
Hayır
60.00%
3 60.00%
Katılımcı sayısı: 5 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BilişimOkulum - Yeni Rank Seti Örneği
Merhaba arkadaşlar,
Bir çoğunuzun bildiği gibi BilişimOkulum açıldı.Bunun için rank yapmak gerekiyor.Rankları yapmıştım fakat sitenin konusuna pek gitmedi bende bir rank örneği çıkardım bunu oylamanızı istiyorum :).

Rank :
ZJoPMg.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@LegendKinq21 site hala çok yavaş yetkiliyim ve giremiyorum bilginize
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2015 Saat: 16:57)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @LegendKinq21 site hala çok yavaş yetkiliyim ve giremiyorum bilginize

Merhaba @Sezar38 ,
Sitemiz üzerine daha önceki bildirimlerinizide göz önünde bulundurarak yönetime yönetlmiştim.
Eğer site hala yavaş ise öncelikle kendi internet ayarlarınızı değiştirerek girmeyi deneyiniz.
Olmaz ise modemi açıp kapayınız tekrar deneyiniz.
Bunları uyguladıktan sonra tekrar bize ÖM yolu ile destek forumundan yada BilişimOkulum'da #BO Yönetim# isimli kullanıcıya ulaşabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2015 Saat: 15:32)LegendKinq21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar,
Bir çoğunuzun bildiği gibi BilişimOkulum açıldı.Bunun için rank yapmak gerekiyor.Rankları yapmıştım fakat sitenin konusuna pek gitmedi bende bir rank örneği çıkardım bunu oylamanızı istiyorum :).

Rank :
ZJoPMg.png

Yeni ranklar : 
  • RBzjD7.png

• YJZoQ2.png

• 48yNjA.png

• MWAjV1.png

• 1rOR6N.png

• jjbdgL.png

• m5A0M8.png

• d0g9vD.png

• n204QM.png

• l95Aqr.png

• rRzG53.png

• AgrjDv.png

• ZJolXV.png

• QWOjLy.png
Bunların haricinde Sponsor,Proje Başkanı vs vs. Ranklar var şimdi onlara geçelim;
  • 25zp62.png

• LE5jlZ.png

• PBJj1O.png

• XJRZM3.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bu rankları beğenmedim, başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kullanma derim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@LeqendKinq21 Sitenin yavaşlığı kullandığınız tema yüzünden sitenizi "Default" temaya çevirip tekrar bakarsanız hızlı olduğunu göreceksiniz, temayı değiştirin lütfen..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-11-2015 Saat: 22:31)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @LeqendKinq21 Sitenin yavaşlığı kullandığınız tema yüzünden sitenizi "Default" temaya çevirip tekrar bakarsanız hızlı olduğunu göreceksiniz, temayı değiştirin lütfen..

Merhaba @ertank önerinizi göz önünde bulundurarak temamızı değiştirdir.Teşekkürlerimi sunarım size gönderdiğim ÖM 'a bakarsanız sitemize "Yönetici" Rütbesi ile katılabilirsiniz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping