Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklamsız Tema Veren Varmı ?
Öncelikle selam arkadaşlar.

-Ben reklamsız tema istiyorum.Bazıları artizlik olsun diye tema yapıyor ama bizi düşünmüyorlar hiç biz tema istiyoruz ana sayfada temayı koyduğunuz zaman ana sayfada o kişinin adını yazıyor bile bile ben böyle insanları hiç sevmiyorum kendini belli etmeye çalışıyor,tanıtmaya çalışıyor işte kendi sitesine çekiyor falan filan.Neyse arkadaşlar insan olupta bi tane reklamsız düzgün tema veren varmı lütfen ya ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Temayı yapanların isimleri temada yapmazsa nerde o emek ? Emeğe saygılı olun biraz. Hiç bir temada temayı yapanların isminin bulunmadığını görmedim. Yapanların isimlerinin yazmamasını istiyorsanız kendi temanızı kendiniz yaparsınız!!
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
benim siteye hackkral.tk yada hackkral.10tl.net sitesine zaten aynı sitelerede :D mükemmel logo yapana repe boğacam +siteme üye olursa onu süp.mod yada co-admin yapacağım logoya göre değişr hadi bakalım görelim.ö.m den atın burdan yapıtğınız logoyu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2012 Saat: 22:00)!! EraY !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benim siteye hackkral.tk yada hackkral.10tl.net sitesine zaten aynı sitelerede :D mükemmel logo yapana repe boğacam +siteme üye olursa onu süp.mod yada co-admin yapacağım logoya göre değişr hadi bakalım görelim.ö.m den atın burdan yapıtğınız logoyu

Arkadaşım konuyla alakasını açıklayabilir misin ? Dün de yaptın uyarı verdim. Yine yapıyosun. %30 Daha veriyorm.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sende gel sana gelme demeyen yok ki gel sende yap bi kere iyilikten maraz mı doğar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2012 Saat: 21:38)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Temayı yapanların isimleri temada yapmazsa nerde o emek ? Emeğe saygılı olun biraz. Hiç bir temada temayı yapanların isminin bulunmadığını görmedim. Yapanların isimlerinin yazmamasını istiyorsanız kendi temanızı kendiniz yaparsınız!!

Bizde biliyoruz ve sana açıkla diyen olmadı birazsaygılı ol lütfen !Reklamsız tema veren varmı diye sorduk sana bunları söylermisin diye soru soran olmadı tamammı ? AYRICA NE YAPIP YAPMICAĞIMIDA SANA SORUCAK DEĞİLİM !! AYRICADA İSİMLERİ YAZICAK DİYE BİR KURAL YOK TAMAMI KENDİM YAPMAK ZORUNDADA DEĞİLİM !!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2012 Saat: 17:01)J3uJ3irOyun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2012 Saat: 21:38)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Temayı yapanların isimleri temada yapmazsa nerde o emek ? Emeğe saygılı olun biraz. Hiç bir temada temayı yapanların isminin bulunmadığını görmedim. Yapanların isimlerinin yazmamasını istiyorsanız kendi temanızı kendiniz yaparsınız!!

Bizde biliyoruz ve sana açıkla diyen olmadı birazsaygılı ol lütfen !Reklamsız tema veren varmı diye sorduk sana bunları söylermisin diye soru soran olmadı tamammı ? AYRICA NE YAPIP YAPMICAĞIMIDA SANA SORUCAK DEĞİLİM !! AYRICADA İSİMLERİ YAZICAK DİYE BİR KURAL YOK TAMAMI KENDİM YAPMAK ZORUNDADA DEĞİLİM !!

Bir düşünün lütfen ; siz çok iyi bir tema yapmışsınız herkes sizden xml 'sini istiyor admin bile (tamam çok abarttık admin bile :D ) bir başkası sizden xml 'sini alıp temada adınızı siliyor. Siz bunu gördünüz kızmazmısınız verdiğiniz emek için forumu şikayet etmezmisiniz , tasarımcının / yapımcının adı her zaman olur ve bu onun en doğal hakkıdır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2012 Saat: 17:01)J3uJ3irOyun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen Önce Saygılı Ol.Karşında Destek.10tl.net Yetkilisi war.Bu Bir Sözlü Uyarıdır!
Büyük Harfle Yazmak Yasaktır!
Sorunuz Bile Emeğe Saygısızlık!
Yazdıklarınıza Bakılırsa Artisliği Siz yapıyorsunuz.
Temayı Yapmak İçin Saatlerine Verecek Orda Bir İsminin Yazması Çok Görüyorsunuz Söylecek Bişey Bulamıyorum...
Bunu Yapabilmen İçin Temayı Satın Alırsınız.Ayrıca Ona Reklam Denmez.
Gereksiz Bir Konu!
Konu Kilit+Çöp
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping