Ad Soyad: Yusuf MESCİ
Meslek/Okul: Öğrenci / TOBB Fen Lisesi
ARGE hakkında bildikleriniz: Kariyerim boyunca birçok büyük sitede Araştırma Geliştirme rütbesinde bulundum , Araştırma ve Geliştirme bir sitenin olmazsa olmazıdır.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: Yeni pluginler , seo pluginleri , seo kodları.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: Şimdilik %5 diyelim pluginlerin kodlarını biliyorum fakat oluşturamıyorum.
HTML Bilginiz: %30 (ama bir temayı yarısına kadar kodlayabilirim).
CSS bilginiz: %40
PHP Bilginiz: %30
MyBB Bilginiz: %60+
Photoshop bilginiz: %50+
Neden bu yetkiyi istediniz: Dediğim gibi bir çok büyük sitede Ar-Ge'lik yaptım bu işten anlıyorum ve bu yetkide bulunmak isterim.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 2013 yılından beri.
5x5-9/3+7-(3x2) = ? (ciddi olarak cevaplayın) *** : 23
Meslek/Okul: Öğrenci / TOBB Fen Lisesi
ARGE hakkında bildikleriniz: Kariyerim boyunca birçok büyük sitede Araştırma Geliştirme rütbesinde bulundum , Araştırma ve Geliştirme bir sitenin olmazsa olmazıdır.
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz: Yeni pluginler , seo pluginleri , seo kodları.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: Şimdilik %5 diyelim pluginlerin kodlarını biliyorum fakat oluşturamıyorum.
HTML Bilginiz: %30 (ama bir temayı yarısına kadar kodlayabilirim).
CSS bilginiz: %40
PHP Bilginiz: %30
MyBB Bilginiz: %60+
Photoshop bilginiz: %50+
Neden bu yetkiyi istediniz: Dediğim gibi bir çok büyük sitede Ar-Ge'lik yaptım bu işten anlıyorum ve bu yetkide bulunmak isterim.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz: 2013 yılından beri.
5x5-9/3+7-(3x2) = ? (ciddi olarak cevaplayın) *** : 23