Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-AvanT2 Arge Ekibi Başvurusu
Ad Soyad: Arda Şahin
Meslek/Okul:Meslek:Webmaster, Öğrenim Durumum: Lise
Destek forumu ve 10tr.net için varsa bi fikriniz/projeniz:yok ama ilerde olur belki.
ARGE hakkında bildikleriniz:Arge yeni fikirler,projeler üretmektir ve bunları uygulamaktır.
MyBB Plugin ve Modül Oluşturmak için Bilginiz: 100de 50
HTML Bilginiz:100de 40
CSS bilginiz:-
PHP Bilginiz:-
MyBB Bilginiz:100de 60
Photoshop bilginiz:-
Neden bu yetkiyi istediniz:destekde yetkili olmayı cok  istiyordum basvurayım dedim.
Ne zamandır 10tr.net i kullanıyorsunuz:2010 ama yan hesabım var.
1+6/2+3.4 = ? (ciddi olarak cevaplayın) :3,4

haketmiyorum biliyorum ama ilerde kendimi geliştereceğim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sorunun cevabı 7.4 değil matematikte "." işareti çarpma olarak sayılır, cevabın 7.4 olması için oradaki sayının "3.4" değil "3,4" olması lazım.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
matamağim çok kotudur konuyu düzenliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.

Atakaj Dışında Kimse Soruyu Doğru Bilemedi :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 00:41)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar
Teşekkürler.

(11-08-2015 Saat: 00:47)LessnameWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.
Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ARGE 'yide çocuk oyuncağı yaptınız artık, index editledin eyvAllah'da plugin kodlama ile ilgili hiç bir konunu şu ana kadar görmediğime yemin ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
argeye alındığımda çalışmalar baslatacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:25)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: argeye alındığımda çalışmalar baslatacağım.

çalışmalarına neden yetkin olmadan başlamıyorsun ? herşey yetki demek mi oldu gözünüzde ertan haklı gözünüzde biraz ufak görünüyor artık yetki olayı şu işin biraz ciddeyetine varın hiç yoktan hepinizin buna aklı erebiliyor sonuçta yetkimi alınca çalışmalara başlarım diye birşey yok,biz seni yetkin olmadan nasıl davranıyorsun,neler yapıyorsun diye takibe alıyoruz.
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:28)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 01:25)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: argeye alındığımda çalışmalar baslatacağım.

çalışmalarına neden yetkin olmadan başlamıyorsun ? herşey yetki demek mi oldu gözünüzde ertan haklı gözünüzde biraz ufak görünüyor artık yetki olayı şu işin biraz ciddeyetine varın hiç yoktan hepinizin buna aklı erebiliyor sonuçta yetkimi alınca çalışmalara başlarım diye birşey yok,biz seni yetkin olmadan nasıl davranıyorsun,neler yapıyorsun diye takibe alıyoruz.
şimdide yapabilirim ben bir foruma asla yetki için gelmem bos olduğum zaman biriyle yapcam söz veriyorum..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:29)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 01:28)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

şimdide  yapabilirim ben bir foruma asla yetki için gelmem bos olduğum zaman biriyle yapcam söz veriyorum..

"Bir foruma asla yetki için gelmem" sözüne dikkat çekerek ;

Senin gözün her zaman yetkide ve öyle olacak ama diyelim aldın yetkiyi ARGE oldun fatih abi sana görevler devredecek güveneceği 2. kişi olacaksın bir sürü sorumluluk ve zaman kaybı yaşayarak hayatınıda mahfedeceksin yani açıkcası eski dostum.

"Çok istediğin birşey her zaman güzel değildir." Sözünü yapıştırıp başarılar diliyorum iyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Her başvuru açan bu kadar yükleniyor mu diğer forum üyeleri? Herkes eleştirisini yapar kalkıp ok çekmenin bir anlamı yok...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 01:33)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her başvuru açan bu kadar yükleniyor mu diğer forum üyeleri? Herkes eleştirisini yapar kalkıp ok çekmenin bir anlamı yok...

Eleştiri yapacakken gazı fazla verdim adminim özür dilerim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
her basvurduğumda bir elestiri yapcaksanız yetkililere bırakıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 12:28)ishakkaptan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: başarılar
Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar fakat çok erken.Bilgin Ve Deneyimin Az..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 14:18)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar fakat çok erken.Bilgin Ve Deneyimin Az..
ama ilerde gelişeceğim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 14:19)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 14:18)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar fakat çok erken.Bilgin Ve Deneyimin Az..
ama ilerde gelişeceğim.

Yetki İlerde Gelişecek Değil.Yetki İçin Gerekli Koşulları Sağlayan Kişilere Veriliyor..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping