Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10 Görünümü Veren Tema
Arkadaşlar Bu Program Sanki Bilgisayarınızda Windows 10 Varmışcasına Bir Görünüm Veriyor Ve Masaüstünüzü Güzelleştiyiyor
Yabancı bir siteden buldum ama aşırı reklam olduğundan ve kötü bir siteye upload edildiğinden redbunkere upload etmişler ben dosya tcye uploadladım iyi kullanımlar

Kurulumu

Rardan Çıkan Dosyayı Masaüstüne Çıkarın (1mb)
Win10fix.exe adlı dosyayı çift tıklayın çıkan pencereden next deyip sözleşmeyi kabul edip kurulumu bekleyin yaklaşık 60mb gibi bir patch atıcak succesfuly deyince yeni görünüme bakabilirsiniz :)
Kullanlar yoruma lütfen yazsınlar

Virüslü İçerik
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 01:54)Nicksiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bu Program Sanki Bilgisayarınızda Windows 10 Varmışcasına Bir Görünüm Veriyor Ve Masaüstünüzü Güzelleştiyiyor
Yabancı bir siteden buldum ama aşırı reklam olduğundan ve kötü bir siteye upload edildiğinden redbunkere upload etmişler ben dosya tcye uploadladım iyi kullanımlar

Kurulumu

Rardan Çıkan Dosyayı Masaüstüne Çıkarın (1mb)
Win10fix.exe adlı dosyayı çift tıklayın çıkan pencereden next deyip sözleşmeyi kabul edip kurulumu bekleyin yaklaşık 60mb gibi bir patch atıcak succesfuly deyince yeni görünüme bakabilirsiniz :)
Kullanlar yoruma lütfen yazsınlar

Virüslü İçerik

Kullanacakların kullanmaları için demo atar mısın ?
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
Sorunu yoksa kullanabilirim resim atarsan.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bide virustotal sonuclarını verin.
Konuya ekkeyin
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Bir deniyeyim teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://hizliresim.com/7bXb4L Resim burdadir virüs programınız açıkken deneyin hala virüs var derse kapatıp kullanın ben kullandım sıkıntı yok (virüs programı yok )
deneyen arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Virüs var malasef.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzelmiş eğer deneyenler varsa yazsın bende yapmak isterim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 02:03)Nicksiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://hizliresim.com/7bXb4L Resim burdadir virüs programınız açıkken deneyin hala virüs var derse kapatıp kullanın ben kullandım sıkıntı yok (virüs programı yok )
Candy crush açılıyor mu ?
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 02:12)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-08-2015 Saat: 02:03)Nicksiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://hizliresim.com/7bXb4L Resim burdadir virüs programınız açıkken deneyin hala virüs var derse kapatıp kullanın ben kullandım sıkıntı yok (virüs programı yok )

evet #Gokss açılıyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben indirdim programa basmama rağmen hiç birşey olmuyor..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 02:13)Quitter Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-08-2015 Saat: 02:12)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

evet #Gokss açılıyor

nerede açılıyor allah allah :)
win 10 mu yoksa o :D
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 02:13)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben indirdim programa basmama rağmen hiç birşey olmuyor..

Carleone İstersen ekran görüntüsü atıyım bende açıyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 02:14)Quitter Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-08-2015 Saat: 02:13)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben indirdim programa basmama rağmen hiç birşey olmuyor..

Carleone İstersen ekran görüntüsü atıyım bende açıyor

Bende açılmıyor malesef.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence bu daha sağlıklı 
Kod:
http://www.tamindir.com/windows-10-transformation-pack

Linke gidin tam indirden bakınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Transormation Pack çok kasıyor ama onuda deneyebilrsiniz candy crush açılyıro tam kurulumu seçerseniz 400mbe e tüm mağaza uygulamalarını kuruyor ve oynayabiliyorunuz :)

açamayanlar için programda uyumluluk ayarlarını felan yapıp 2 3 dkya tekrar upload ediyorum yapan arkadaşlar yourm da yazsınlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet Fixlenmiş Şekilde Geldi

[b]Virüslü İçerikAdresten indirip kullanabilirsiniz herhangi bir sıkıntı çıkmaz kullanlar var virüs demesine bakmayın bir korsan program nede olsa[/b]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 02:29)Nicksiz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Fixlenmiş Şekilde Geldi

[b]Virüslü İçerik Adresten indirip kullanabilirsiniz herhangi bir sıkıntı çıkmaz kullanlar var virüs demesine bakmayın bir korsan program nede olsa[/b]
Korsan hic tavsiye etmem virüslü oluyo
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
indirdim virüslü diyor windows defender.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2015 Saat: 08:59)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: indirdim virüslü diyor windows defender.

Windows defender her şeyde virüs buluyor skıntı yok  kapa kur sonra aç
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping