Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brush Pack #6
Resim ;
Phobia_Brushes_by_Axeraider70.jpg
İndir ;
http://www.deviantart.com/download/95155095/Phobia_Brushes_by_Axeraider70.abr
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ertan çok fazla konu kastın ceza alabilirsin hepsini bir konuda paylaşabilirdin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ertank Bir daha aynı tür konuları aynı konu içerisinde paylaşın aksi takdirde ceza alabilirsiniz. (Sözlü uyarı)

İyi forumlar, iyi günler...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2015 Saat: 11:50)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ertan çok fazla konu kastın ceza alabilirsin hepsini bir konuda paylaşabilirdin.
Olmayan şeyleri foruma eklemek cezaysa hesabımı sana veririm.
(31-07-2015 Saat: 11:52)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ertank Bir daha aynı tür konuları aynı konu içerisinde paylaşın aksi takdirde ceza alabilirsiniz. (Sözlü uyarı)

Peki yönetici abi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2015 Saat: 12:21)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-07-2015 Saat: 11:50)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ertan çok fazla konu kastın ceza alabilirsin hepsini bir konuda paylaşabilirdin.
(31-07-2015 Saat: 11:52)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ertank Bir daha aynı tür konuları aynı konu içerisinde paylaşın aksi takdirde ceza alabilirsiniz. (Sözlü uyarı)

Peki yönetici abi.

Burada abilik falan tasladığımız yok. Yetkili olarak bir sorumluluk aldık ve bu sorumluluğu yerine getiriyoruz. Lütfen bana bir daha böyle hitap etme. Bizim kimseden üstünlüğümüz yok.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2015 Saat: 12:26)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-07-2015 Saat: 12:21)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Peki yönetici abi.

Burada abilik falan tasladığımız yok. Yetkili olarak bir sorumluluk aldık ve bu sorumluluğu yerine getiriyoruz. Lütfen bana bir daha böyle hitap etme. Bizim kimseden üstünlüğümüz yok.

Bidaha yazmam yönetici abi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Özel mesaj atıyorsun ve "lütfen beni banlama yönetici abi" diyorsun. Ben sana saygı duyuyorum sende bana saygı duy lütfen. Kimse birbirini sevmek zorunda değil fakat saygı duymak zorunda.

PGM
Teşekkür verenler:
@ErtanK Bana Özelden yazdığın yönetici başvurusu yapıcam dediğinde. Sana ne yazdım?
Kod:
Sakin ortamlarda kal kavga gürültüye girme olgun davran yardım et.
Başarılar diyip geçmekten yana yardımcı olup öğüt vermeye çalıştım böyle şeyler yazmaya devam edersen yetkili olamazsın. bir yetkiliyle düzen içerisinde konuşmalısınız burada size hizmet vermeye çalışırken alaycı bir konuşma yapmamaya dikkat edin. Komik olmaya çalışmayın bu sizin komik olmanızı sağlamıyor. Tartışmaya devam eden uyarı puanı alıcaktır.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2015 Saat: 12:33)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesaj atıyorsun ve gereksiz yere "lütfen beni banlama yönetici abi" diye mesaj yazıyorsun. Ben sana saygı duyuyorum sende bana saygı duy lütfen. Kimse birbirini sevmek zorunda değil fakat saygı duymak zorunda.

Özel mesaj atan benmiyim şimdide yalanmı söylemeye başladın burak abi :)

(31-07-2015 Saat: 12:33)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ErtanK Bana Özelden yazdığın yönetici başvurusu yapıcam dediğinde. Sana ne yazdım?
Kod:
Başarılar diyip geçmekten yana yardımcı olup öğüt vermeye çalıştım böyle şeyler yazmaya devam edersen yetkili olamazsın. bir yetkiliyle düzen içerisinde konuşmalısınız burada size hizmet vermeye çalışırken alaycı bir konuşma yapmamaya dikkat edin. Komik olmaya çalışmayın bu sizin komik olmanızı sağlamıyor. Tartışmaya devam eden uyarı puanı alıcaktır.

Biz tartışmıyoruzki
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit Size daha çok uzatmayın demedimmi?
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2015 Saat: 12:33)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-07-2015 Saat: 12:33)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesaj atıyorsun ve gereksiz yere "lütfen beni banlama yönetici abi" diye mesaj yazıyorsun. Ben sana saygı duyuyorum sende bana saygı duy lütfen. Kimse birbirini sevmek zorunda değil fakat saygı duymak zorunda.

Özel mesaj atan benmiyim şimdide yalanmı söylemeye başladın burak abi :)

(31-07-2015 Saat: 12:33)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ErtanK Bana Özelden yazdığın yönetici başvurusu yapıcam dediğinde. Sana ne yazdım?
Kod:

Biz tartışmıyoruzki
Hayır tartışıyorsun, özel mesaj attım sana lütfen bana öyle hitap etme rahatsız oluyorum dedim hala devam ediyorsun. Bir daha böyle alaycı konuşursan uyarı puanı alırsın.

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping