Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android Blog Siteme Yazar Arıyorum...
2 arkadaş ortak açtığımız bir android bloğu var. Genellikle ücretli oyunlar paylaşıyoruz. Aynı zamanda android temalar vs.

Bizimle yazmak isteyen arkadaşlar var ise bana burdan özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Şimdiden teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben olabilirim bu işlerden anlıyorum viyaza gibi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2015 Saat: 15:40)ishakkaptan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben olabilirim bu işlerden anlıyorum viyaza gibi

Tabikide hocam 5 kişilik bir editör ekibi oluşturacağız. 2 Kişi biz de yönetim kademesinde bulunacağız. Bizde içerik gireceğiz. Böyle bu şekilde gelişmeyi planlıyoruz.

Bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
10TR.NET Disi Siteler Ekip Toplamak Yasaktir. Bu Bölüm Sadece Grafik ve Tema Istekleri icin Kullanilabilir Ekip Ihtiyaclari Icin Degil .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-07-2015 Saat: 15:42)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TR.NET Disi Siteler Ekip Toplamak Yasaktir. Bu Bölüm Sadece Grafik ve Tema Istekleri icin Kullanilabilir Ekip Ihtiyaclari Icin Degil .

Üzgünüm hocam bilmiyordum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdilik bilmediğin için sözlü uyarı veriyorum. Bir dahakine uyarı puanı alacaksın. Konu kilitlendi.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping