Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeter Be !
site admin alımı bölümüne com.nu site paylaştım altına da yazdım 10tl.net altında barınmaktadır diye her açtığım konuda böyle oluyo
adamın teki yazmış 10tl.net dışı domain paylaşmak yasak diye

Forumu Bırakıyorum Kendinize İyi Bakın ..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım o zaman 10tl.net adresini yazacaksın! Burda o arkadaşın hatası yok senin var!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İyi İşine Bak Hdi BB
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayır arkadaş haklı,Sonuçta bilgilendirmiş , Çok yapıyorlar bunu yöneticiler konuşmak lazım ..........
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 12:29)fur78 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi İşine Bak Hdi BB

Sen nasıl öle konuşmaya hak buluyorsun İyi işine bak hadi bb Genel Şef ile böle konuşulurmu :S Hem 10tl.net Paylaşsaydın birşey olmazdı suç sizde... .Saçma saçma konular açıyorsunuz Başlığa bak Yeter Be ! Böle başlıkmı OLur yaptığınız Terbiyesizlik
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 12:28)Deltoid Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım o zaman 10tl.net adresini yazacaksın! Burda o arkadaşın hatası yok senin var!

Sizin Hataniz Ya Görevinizi Tam Bilmiyorsunuz Yada Kurallari Okumadiniz Burada Arkadaş Hakli Lütfen Daha Dikkatli Olalim! Ve Bunu Sadece Sen Değil Birçok Yetkili Arkadaşta Yapiyor!
(25-03-2012 Saat: 12:33)T9Check Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sen nasıl öle konuşmaya hak buluyorsun İyi işine bak hadi bb Genel Şef ile böle konuşulurmu :S Hem 10tl.net Paylaşsaydın birşey olmazdı suç sizde... .Saçma saçma konular açıyorsunuz Başlığa bak Yeter Be ! Böle başlıkmı OLur yaptığınız Terbiyesizlik
Konuşmasi Doğru Değildir Ancak Yetkililerinde Çoğu Kendisine Verilmiş Görevi Bilmiyor!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 12:34)Oktay Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-03-2012 Saat: 12:28)Deltoid Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım o zaman 10tl.net adresini yazacaksın! Burda o arkadaşın hatası yok senin var!

Sizin Hataniz Ya Görevinizi Tam Bilmiyorsunuz Yada Kurallari Okumadiniz Burada Arkadaş Hakli Lütfen Daha Dikkatli Olalim! Ve Bunu Sadece Sen Değil Birçok Yetkili Arkadaşta Yapiyor!

Konuşmasi Doğru Değildir Ancak Yetkililerinde Çoğu Kendisine Verilmiş Görevi Bilmiyor!

Evet :S
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 12:34)Oktay Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Katılıyorum Oktay Dostum.

Adam bilgilendirmese tamam diyeceğim Yönetime yazdım zaten ya buna çözüm bulunucak yada böle gidciek

Öle laf etmemen gerekti fakat birbirlerimizin yanlışını yüzümüze vurmuyalım genel şeflerin yaptığı doğru olsa o durduk yere neden yeter be ! yazsın
hepimiz insanız sinirlenebiliyoruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

1-Onlar Benim Konumu Hiç Sormadan Nasıl Kilitliyolar Peki ?
2-Başlığı Öyle Yazdımki Oldu Bak Başlığa Olmuş Demi ?

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 12:35)fur78 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

1-Onlar Benim Konumu Hiç Sormadan Nasıl Kilitliyolar Peki ?
2-Başlığı Öyle Yazdımki Oldu Bak Başlığa Olmuş Demi ?
Sizde Ortami Germeyin Kilitliyorum Konuyu Tanitim Konunuzu Yeniden Açin Kapansin Bu Olay Bir Dahada Böyle Bir Olay Olursa Adminle Bizzat Görüşeceğim...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biz Tanıtımlarda O Sitenin 10tl.netten Yönlendirilmemiş Olup Olmadığını Kontol Etme Zorunluluğumuz Yok.Oyle Olursa Burada Bu Konular Kontrol Etmek Bitmez.Ayrıca Böyle Bir Sorun Oldu Siteniz 10tl.net domaini Yazabilirsin.Yazmadınız Konuyu Kilitleyen Yöneticiye Özel Mesajla Söyle Bir Mesaj Atabilirsiniz.
siteniz.com.nu
siteniz.10tl.net
Yönlendirme vardır.
Konu Açılır Bu Kadar Basit!
Kimsenin Kimseye Yargılama Hakkı Yok!
Biz bunu kontol etme mecburiyetmiz yok!
Burası Çünkü 10TL.NET DESTEK sitesidir.
Bize vahi gelmiyor bu site 10tl.net yönlendirilmiş diye.
Sinirlenen Herkes Boyle Yaparsa O Zman Burası Çöplüğe Döner.
Konu Çöp!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
ya ben bu arkadaşın paylaştığı 10tl.net sitesine girdim sorun yok ama o siteyi 10tl.net le girmeye çalıştım girilmedi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping