Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gta 5 oynarmiyim
Arkadaşlar gtx750 2 GB ekran kartı alicam 
Intel pnetinium core 2.8 ghz işlemci 
8gb RAM alicam 
1 tb harddisk alicam
600 w güç kaynağı alicam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben 4 gb ram 1 gb ekran karti nvidia gt250m 2.0 ghz intel core duo 2 de cok rahat oynuorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rahat
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 20:28)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben 4 gb ram 1 gb ekran karti nvidia gt250m 2.0 ghz intel core duo 2 de cok rahat oynuorum

En düşük seviyede bile öyle rahat oynayabileceğin özelliklere sahip değil bilgisayarın ama sen yinede oynayabiliyorum diyorsan demekki rahatlık kavramı, güzellik kavramı gibi göreceliymiş :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 21:19)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2015 Saat: 20:28)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben 4 gb ram 1 gb ekran karti nvidia gt250m 2.0 ghz intel core duo 2 de cok rahat oynuorum

En düşük seviyede bile öyle rahat oynayabileceğin özelliklere sahip değil bilgisayarın ama sen yinede oynayabiliyorum diyorsan demekki rahatlık kavramı, güzellik kavramı gibi göreceliymiş :) 

valla hiç kasmadan 30 fps alıyorum lowda değil normalde 1 gb ekran kartın olsun çok rahat oynarsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İslemcin kotu tecrubeliyim pc toplamada istersen iletişime gec benle
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 21:33)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

valla hiç kasmadan 30 fps alıyorum lowda değil normalde 1 gb ekran kartın olsun çok rahat oynarsın

Benim sistem şu "1268mb GTX570 - 8GB Ram - FX 6300 AMD 6 çekirdek işlemci" Ben bu sistemle bile değil maximum, kasmaması için medium bile oynayamıyorum. O zaman senin makina iman gücüyle çalışıyor, takdir ettim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 21:38)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2015 Saat: 21:33)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Benim sistem şu "1268mb GTX570 - 8GB Ram - FX 6300 AMD 6 çekirdek işlemci" Ben bu sistemle bile değil maximum, kasmaması için medium bile oynayamıyorum. O zaman senin makina iman gücüyle çalışıyor, takdir ettim. :)

Benim sistem: gt force 630 4GB - intel core i3 4460 1150pin - gigabyte h81 - 4gb gskill ram mediumda cok rahat oynuyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 21:40)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim sistem: gt force 630 4GB - intel core i3 4460 1150pin - gigabyte h81 - 4gb gskill ram mediumda cok rahat oynuyorum

Arkadaşın ki kasmadan rahat oynatıyorsa, seninki high'ta rahat oynatması lazım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ahahaha bilsoft güldürdün yemin ediyorum ya yeminle 30 fps alıyorum hiç kasmadan bu sistemle abartılıyor normal e alırsın oynarsın nedir gta 5 muhabeti ben 5 6 gün oynadım sıkıldım şuan duruyor oynamıyorum bile 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz Bence Bize Bütcenizide Söyleyin. Belki Süper Bir Bilgisayar Önerebilirim Sana .
Yinede Dedigim Gibi Hersey Parada Bitiyor Sen Yinede Olabilirdigince Kendini Maksimum Sistem Gereksimlerine Yakin Tut .

Suan Verdigin Özelliklere Bakarak Sunu Söyleyebilirim Islemci Biraz Sikabilir Oynarken Seni 4. Nesil Haswell Bir Islemci Almaya Calis RAM in Modeli Önemli Oyunun Hizli Acilmasini Istiyorsan Kesinlikle 128 GB SSD Yada Samsung Daha Yeni 2 TB SSD Cikardi Bunlardan Al HDD Disk Ile Kendini Yorma. Birde Anakart Alacakmisin ? Ekran Kartin Iyi Olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim her parcam gaming icin oldugu içindir belki
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 21:43)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ahahaha bilsoft güldürdün yemin ediyorum ya yeminle 30 fps alıyorum hiç kasmadan bu sistemle abartılıyor normal e alırsın oynarsın nedir gta 5 muhabeti ben 5 6 gün oynadım sıkıldım şuan duruyor oynamıyorum bile 

OqWM0A.png

P7370 dediğine göre bu bi leptop ve 7 yıl önce çıkmış bir işlemciye sahip. Oyunda geçen sene çıktı, bir makina 10 yıl boyunca her çıkan oyunu oynatırsa, makina üreticisi batar diye düşünüyorum. :) Yinede 30fps veriyorsa takdir ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nvidia Geforce 9600M GT 3GB Ekran Karti + 4 GB RAM + Intel Core 2 Duo CPU 2,27 GHz + 64x Windows 7 Home Premium Var Oyun Acilmiyor Bence Bu Konulari Tartismayalim Sadece Arkadasa Yardim Edelim.

Bilgisayarlar Garipler Bazen Pisman Ediyorlar Bazen Mutlu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilsoft ekran kartında bitiyor olay ekran kartın nvidia ysa imkansız diye birşey yoktur :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 22:02)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bilsoft ekran kartında bitiyor olay ekran kartın nvidia ysa imkansız diye birşey yoktur :) 

Takdir ettiğimi söyledim zaten bu konuyu daha fazla uzatma. Konuyu açan arkadaş için yararlı şeyler düşün, örneğin ekran kartın nvdia ise imkansız diye birşey yoktur diyosun da, en basitinde nvdia FX 5200 ile oyna göreyim ancak Vice City oynarsın

Gforce 2 ile Max Payne1 güzel oynanıyordu hatırlıyorum, vice city'de oynanıyordu ama Nvdia Riva TNT 2 ile Max Payne'yi oynayamıyordum. Gforce 4 ile Call of Duty'nin bi kaç sürümünü oynuyordum, FX 5200 ile anca NFS Most Wanted oynuyordum vesaire.. nvdia titan'a kadar saymamı istermisin? Bu konu bu şekilde uzar gider, o yüzden arkadaşa verecek bir fikrin yoksa daha fazla yazmanın bir anlamı yok.

Arkadaş için ise işlemcinin tam olarak özelliğini anlamam için ayrıntısını yazmamış ama geri kalan parçaları iyi, tahmin ediyorum ki o parçaların takılı olduğu sistemde ki işlemcide yeni nesil bir işlemcidir. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Bu arada ben Cyrix 486'dan beri bu işle ilgileniyorum, eski defterleri açmayalım :) iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

ozaman 50 60 fps alırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oynarsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eyw yardım eden herkese teşekkkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2015 Saat: 22:02)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bilsoft ekran kartında bitiyor olay ekran kartın nvidia ysa imkansız diye birşey yoktur :) 

Herzaman ekran kartina baglamayin diger faktorlerde onemli
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping