https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Corleone - Bölüm Şefi Ekibi Lideri Başvurusu
Adınız & Soyadınız:İsmail İLHAN
Yaşınız:17
Eğitim Durumunuz:lise 3
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe:Bölüm Şefi Ekibi Lideri
Üyelik Tarihiniz:2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler:Grafiker adayı,grafiker,baş grafiker
MyBB Bilgi Seviyeniz:80
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz:Orta
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=66722&highlight=Kay%C4%B1p+tema
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=70679&highlight=Kay%C4%B1p+tema
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=76364
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=80181
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=71429
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?:Hakettiğimi düşünüyorum
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?:Tema,Ekip,Kurallar
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?:Sabırsız olmam
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?:Ölene kadar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?:Ölene kadar.

Inşallah olursun Ismail. Dibine kadar hakediyorsun
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2015 Saat: 15:10)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?:Ölene kadar.

Inşallah olursun Ismail. Dibine kadar hakediyorsun
Teşekkür ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İşim daha da zorlaştı , başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Demek hepiniz kaan'ın arkasını bekliyordunuz?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2015 Saat: 15:22)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşim daha da zorlaştı , başarılar.
Saol.
(10-07-2015 Saat: 15:26)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Demek hepiniz kaan'ın arkasını bekliyordunuz?

Benim kimsenin yanlışınıda beklemem arkasından işde çevirmem. Beni tanıyan tanır su yorumlarını nereye gideceğini ölçerek yorum yapmanı istiyorum kaan abi benide tanır git ona sorki nasıl bir adam olduğumu sana anlatsın....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2015 Saat: 15:26)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Demek hepiniz kaan'ın arkasını bekliyordunuz?

Benim kimsenin yanlışınıda beklemem arkasından işde çevirmem. Beni tanıyan tanır su yorumlarını nereye gideceğini ölçerek yorum yapmanı istiyorum kaan abi benide tanır git ona sorki nasıl bir adam olduğumu sana anlatsın....

Hayırdır? Kaan varken neden başvurmadın o zaman
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2015 Saat: 15:31)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Gidip konularıma bakarmısın ben grafikerim belli oluyormu oradan? Ben zaten ilk grafiker lideri için basvurdum sonuç belli.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ozaman grafiker şefi olarak başvurmuştu
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
Corleone ve Emsalsiz Tamam.
Emsalsiz Kavga Çıkarma.
Bu kavga ile son yorum.
Devam Ettiren Olmasın.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(10-07-2015 Saat: 15:33)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2015 Saat: 15:31)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Gidip konularıma bakarmısın ben grafikerim belli oluyormu oradan? Ben zaten ilk grafiker lideri için basvurdum sonuç belli.

Tamam grafikerkende açabiliyorsun demekki BŞ liderliğini. Kaan varkende açabilirdin,rekabet olurdu kazanan bş lideri olurdu. Ya her neyse uzatmaya gerek yok. Kaan görevi bırakmasa hiç birinizin başvuru yapmaya cesareti olamazdı. 
Başvuru hakkındaki yorumuma gelirsek birşey demek istemiyorum inş. Yusuf yeah kazanır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben bu zamana kadar kimse ile tartışmamiş adamım. Yorumunuzu atarken nereye kime gittiğini õlçün.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Düzenleyemiyorum. İnş yusuf veya quitter arkadaş kazanır herhalde adı eyüpdü
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah kardeşim uzatmayalım ikimizde zaten beni istemiyosan yorum atmadızdan buraya kadar uzamazdı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emsalsiz de her lider başvurusunda tartışma çıkarıyor hoşuna mı gidiyor anlamadım ki.
başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Saolun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Sırf şunları demem için giriş yaptırmayın bana. Ben varken rakibim olabileceğini düşünen yokmuş ben olmadığıma göre herkes başvuru yapabilir. Açımdan bir sıkıntı yok çünkü isterim ki herkes gördüklerimi görsün. Adaleti sağlamak diye bir şey de yok onu da belirteyim. Çifte standart kuralına hazırlan. Yonetime yakın onursallari,emektar uyeleri koru çünkü onlar senden daha üstün muammele görüyorlar. Aman kendi başına kararlar alma onu yazan biri var orada melek sanıyor kendini hep yazar hiç iletmez. Hadi sevgilerimle, selametle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ama sana grafikerlik yakışıyordu :)
Builds mobile apps or something
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
emsalsiz kaan hocamın bölüm şefliğine geçeceğimdem haberi vardı insanları tanımadan arkasına beklemek demeyin lütfen.
PGM
Teşekkür verenler:
Başvuru konusunda dahada uzatmaya gerek yok saolun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping