09-07-2015 Saat: 19:58
Merhaba newsong30 ve Emsalsiz birkaç üye seçilirsin başvuru yap falan dedi.
Bende Abdullah hocamıza ilettim kendisi de başvuru aç herkesi değerlendireceğim dedi.
Bende açayım dedim.
Dipnot : Eforumu bu andan itibaren 4-5 kat artıracağım.
Gelelim başvuruya.
Adınız & Soyadınız: Yusuf MESCİ
Yaşınız: 14'e gireceğim.
Eğitim Durumunuz: Liseye geçiyorum bu yıl.
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Bölüm Şefi
Üyelik Tarihiniz: 07.09.2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Üye > Uzman Üye > Bölüm Şefi
MyBB Bilgi Seviyeniz: 2013'ten beri 2.5 yıldır mybb'yi bilirim +%55-60 bilgim var.
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: Html , css , birazda php.
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız: Dngmatik vardı bir ara kodlamayı öğretiyordu.
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: 2.5 yıldır burdayım herkesi tanıyorum herkesi biliyorum ve artık kendime bu rütbeyi uygun görmeye başladım + birkaç üyeninde isteği üzerine başvurdum.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Temayı , rankları , logoyu.[Bunlar değişmesede olur her haliyle iyi bir site.]
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: [Bir siteye bağlandımsa huy oluyor bende bırakamıyorum o da göze zarar veriyor.]
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: Ölene kadar.
Bende Abdullah hocamıza ilettim kendisi de başvuru aç herkesi değerlendireceğim dedi.
Bende açayım dedim.
Dipnot : Eforumu bu andan itibaren 4-5 kat artıracağım.
Gelelim başvuruya.
Adınız & Soyadınız: Yusuf MESCİ
Yaşınız: 14'e gireceğim.
Eğitim Durumunuz: Liseye geçiyorum bu yıl.
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Bölüm Şefi
Üyelik Tarihiniz: 07.09.2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Üye > Uzman Üye > Bölüm Şefi
MyBB Bilgi Seviyeniz: 2013'ten beri 2.5 yıldır mybb'yi bilirim +%55-60 bilgim var.
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: Html , css , birazda php.
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız: Dngmatik vardı bir ara kodlamayı öğretiyordu.
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: 2.5 yıldır burdayım herkesi tanıyorum herkesi biliyorum ve artık kendime bu rütbeyi uygun görmeye başladım + birkaç üyeninde isteği üzerine başvurdum.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Temayı , rankları , logoyu.[Bunlar değişmesede olur her haliyle iyi bir site.]
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: [Bir siteye bağlandımsa huy oluyor bende bırakamıyorum o da göze zarar veriyor.]
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: Ölene kadar.