"Boş konuşmalar" nedeniyle silinmiştir.
[Bitti]-bilsoft | Grafiker Ekibi Lideri Başvurusu
|
Normal üye rütbesinden bile direk liderlik alabilecek kapasitede birisisin, hatta bu kapasiteyide aşıyorsun. Ben sana kefilim ve referansım abi, bu başvuruyu yaptığın iyi oldu.
(İnşallah seni lider olarak görebilirim, foruma girdiğinde yardım konusu varsa yardım ediyorsun ama diğer başvuru yapanlarda bunları bile göremiyorum. Sonuna kadar hakkediyorsun.) - Buraya yok daha yenisin diye mesaj atacaklardır ama takmamanı öneriyorum, gayet tecrübeli, olgun, dürüst ve açık sözlüsün başarılar dilerim. https://instagram.com/alphazzers
09-07-2015 Saat: 00:51
Ben sizden bekliyorum hocam geç bile kaldınız inşallah olursunuz
09-07-2015 Saat: 00:52
Başarılar Hocam...
09-07-2015 Saat: 00:56
Başarılar, inşallah olursunuz. Ben sizin lider olabileceğiniz konusunda sıcak bakıyorum^
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
sendemi lider oluyorsun hadi hayırlısıp hakediyorsun sonuna kadar ben cok istiyorum olmanı
09-07-2015 Saat: 01:18
Başarılar bilal abi hak ediyorsun.
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN ismaililhan #Captain #Pirate Power Bilsoft Novruz Albırt Enişten Eski Günler Eski Maziler #2015 #GünümüzünSorunuEGOİZM
09-07-2015 Saat: 01:36
(09-07-2015 Saat: 00:44)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Normal üye rütbesinden bile direk liderlik alabilecek kapasitede birisisin, hatta bu kapasiteyide aşıyorsun. Ben sana kefilim ve referansım abi, bu başvuruyu yaptığın iyi oldu. Cem çok doğru söylemiş katılıyorum bilal abi.
09-07-2015 Saat: 02:37
Başarılar Dilerim Hocam.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /
09-07-2015 Saat: 03:12
Hak ediyorsun Tasarımların İyi ve yardımların bol.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye
09-07-2015 Saat: 03:59
Yaşasın sonunda iyi bir yönetici başvurusu daha :)
- Lütfen sen ol abi başarılar :) :) & digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
09-07-2015 Saat: 06:26
Hocam merak ettim, ben 19. yaşıma gireceğim üniversiteye geçtim siz nasıl lise okuyorsunuz? 22 yaşında?
Geç mi başladınız, kaldınız felan mı? (09-07-2015 Saat: 06:26)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam merak ettim, ben 19. yaşıma gireceğim üniversiteye geçtim siz nasıl lise okuyorsunuz? 22 yaşında? İlahi sen, ben 30 yaşındayım yazsam sen yine ben okuyorum sanacaktın galiba. ^^ Liseyi bitireli çok oldu, açık öğretimden üniversite okuyorum şuan. :) yine bu şekilde yanlış anlaşılmaması için o kısmı değiştirdim. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun.
09-07-2015 Saat: 11:31
Başarılar Bilal abi. Sende sonuna kadar hak ediyorsun. İyi olan kazansın ne diyelim :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
09-07-2015 Saat: 11:34
Başarılar Dilerim Hocam.Umarım Olursunuz.
09-07-2015 Saat: 11:59
Tanımıyorum seni yeni gelmişsin anlaşılan. Başarılar. Pek söyleyecek birşey yok. Önüne gelen başvuru açıyor :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
- http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...#pid518011
Sen yenileri, eskilerden ayrımı tutuyorsun? Madem öyle benim şuanda forumda gördüğüm ve senin tabirinle 'önüne gelen' başvurularını genelde eskiler açıyor örnek seni verebilirim. (Yerinizde oturuyorsunuz, yardım etmiyorsunuz. Buna 'önüne gelen başvuru açıyor' denir. Ama birisi yeni gelmiş yardımları var hatta bazı eski üyelerden bile olgun, dürüst yapısı varsa bunu senle birmi tutmak gerekir?) - Sözlerime kırılabilirsin ancak bu ayrımcılığın iyi değil. Bu söylediğin söz senin için geçerli senin başvurun için geçerli, insanlar ilk önce başkalarını sorgulamadan kendilerini sorgulamalıdır. Umarım anlamışsındır, yerinde boş boş oturup yardım etmeyenler var örnek olarakda seni verdim zaten. Geldin yardımsız-ilgisiz direk bölüm şefliği başvurusu yaptın. Ben böyle yapanların yönetime girmesini hata olarak buluyorum. Yönetimde benimle aynı fikirdedir. Hatta şuanki bazı yöneticiler emrivaki gibi konuşmaya başladı. Ben admin olacak olsam ilk önce senin gibi diyenleri sonrada yönetimdeki bazı üyeleri atardım. İsyanda çıkarsa çıksın bir-iki ay sonra en azından forum daha iyi bir düzene otururdu. - Bu mesajımda yönetim ekibine ve özellikle böyle 'önüne geçen başvuru açıyor' mesajı atanlara olsun, kısacası onursal üye bile olsam benden korkun. https://instagram.com/alphazzers
09-07-2015 Saat: 14:17
Sakin olun yahu, tartışmaya sebebiyet vermeyin. Ben bu konuyu açarken bilhassa sana böyle yorum atanlar olacak demiştim cem ve sonuç ortada. Fikrini beyan eden herkese teşekkür ediyorum, sağolun varolun.
09-07-2015 Saat: 14:22
(09-07-2015 Saat: 13:45)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: - http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...#pid518011Sana diyecek söz yok. Bellek dolu ne yapalım. Benim yazdıgım yorum benim kendi düşüncem sen çıkıpta hangi cürretle yorumuma karışıyorsun. (09-07-2015 Saat: 14:17)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sakin olun yahu, tartışmaya sebebiyet vermeyin. Ben bu konuyu açarken bilhassa sana böyle yorum atanlar olacak demiştim cem ve sonuç ortada. Fikrini beyan eden herkese teşekkür ediyorum, sağolun varolun.Tekrar başarılar. Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 - ....
09-07-2015 Saat: 14:28
Zaten bana bir söz diyemezsin, evet belleğin boş işlerle dolu bak kendin bile kabulleniyorsun.
- Noldu zorunamı gitti yorumlarımda 'cürret mürret' diye saçmalıyorsun. https://instagram.com/alphazzers
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi