Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logo,resim
Site Adresi(Url): siteyi daha açmadım fakat önceden herşeyi hazır istiyorum siz logoyu yapın boyutu ben ayarlarım 
Logoda Kullanılacak Resim (Slogan): değirmen,köy gibi medieval çağındaki. Savaş'tan çok Barış'ı andırsın istiyorum.
Yazılacak Yazı: yazı bükük olsun böyle normal amblemlerde nasıl oluyorsa serindiyar Toprakları  yazsın.
Logo Boyutu: logo boyutu 1000x1000 civarı birşey olabilir okadar büyük olmayanda bilir normal boyutlarda olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Farklı konu başlığıyla iki tane aynı konu açıyorsun bidaha yapma lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
!!Yeah!!Farklı konu başlığıyla iki tane aynı konu açıyorsun bidaha yapma lütfen.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yetkili arkadaşlar yanlış yerdeki konuyu silerse hoş olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunda anlaşılmayacak veya karıştırılacak hiçbirşey yok rütbe istiyorum rütbe istek logo istiyorsan logo istek bölümünden istek konunu açacaksın birdaha olmasın lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-06-2015 Saat: 01:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunda anlaşılmayacak veya karıştırılacak hiçbirşey yok rütbe istiyorum rütbe istek logo istiyorsan logo istek bölümünden istek konunu açacaksın birdaha olmasın lütfen.

Kusura bakmayın da biraz hoşgörülü olun lütfen forum hakkında bilgili Değilim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar,

Lütfen biraz sakin olur musunuz? Üyeler ilk geldiklerinde forum ortamına alışık değillerdir ve ufak hatalar yapabilirler. Biraz hoşgörüyle karşılarsanız daha iyi olur. Birde madem konunun yeri yanlış rapor edin bir yetkili gelir ve bakar. ScayLeS sizinde konu açmadan önce bir yetkiliye yada bilgili bir üyeye özel mesaj gönderebilirsiniz şu konuyu şuraya açsam doğru olur mu diye. 

İyi forumlar...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-06-2015 Saat: 01:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunda anlaşılmayacak veya karıştırılacak hiçbirşey yok rütbe istiyorum rütbe istek logo istiyorsan logo istek bölümünden istek konunu açacaksın birdaha olmasın lütfen.

Yukarıda bir kural hatası yapılmış evet. Ama uyarısı bu şekilde olmamalı. Böyle yaparsanız üyeleri forumdan soğutabilirsiniz. Lütfen birbinize karşı daha nazik ve hoşgörülü olun.
İyi Forumlar...
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping