Yorum Sayısı: 1
Konu Sayısı: 1
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
ertank-multi
SanalPara (SP): 0 SP
Merhaba arkadaslar ertank hesabim ban yedikten sonra tabii bu ban bir yalandan atildi asipatronla banim acildiginda gorusecegiz ssler aldim sana yakismayan o yetkini aldiracagim bay asi efendi 13-14 yasinda demissin millete 16 yasindayim yasimi bil sonra 13-14 de bana sadece yetkililer yorum atsin arkadaşlar uyelerin yazmasini istemiyorum ve bay asi usenirsin diye sizi davet edeyim bari.. Yetkim yukselsin diye ugrasma yalandan atilan banlarla kimse yetki almaz. Acikcasi senden artik. Nefret ediyorum aciklarinin pesindeyim.
@ASiPaTRoN
Ban yedigim konu :http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=80193
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
25-06-2015 Saat: 02:16
(Son Düzenleme: 25-06-2015 Saat: 02:21, Düzenleyen: ASi.)
Ne zaman saygı duymayı öğrenirsin, o zaman ceza almazsın. Herkes haddini bilmeli, ben dahil. Ben burada bir yöneticiysem sizi uyarma hakkım var. Kaldı ki ortada uyarı puanı yoktu. Yazık acıyorum vallahi. 13-14 demişim 16 imiş. Ne çok farketti be. Sen bayağı bayağı abimizsin o zaman. Benim açığımın peşindeysen önce kendi.. Neyse efendim gördüğünüz gibi değerli Destek üyeleri. Kendi multi açıyor, sonra cezam neden uzadı diyecek. Banın açılsın seni bekliyorum. Multi için de ceza vermeyeceğim. Çünkü hala kendini haklı sanıyorsun. Devam et aynı kafadan...
Kilit.
Ekliyorum = Bir önceki istifamda senin gibi gereksizler yüzünden bıraktım. Sırf sıkıldım diye, düşürebildiler diye de değil. Ama bu sefer yedirmem. Senin sandığın birisi değilim ben. Pişman olacağın laflar söyleme. Fazla doluyum patlamak istemiyorum..