Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flvr Rank
Alıntı:Yapılmış Flvr Rank
Fiyat: 5Türk Lirası
İletişim Bilgileri:(satın alıcak kişi ile özel paylaşılacak)
Tasarımlar Bana Aittir
Görseller:
og4oP9.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bedava versen kullanmayan çok olur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@!!Yeah!! Ranklar Bana Ait Vede İsteğimi Yapabilecğim İçin Satıyorum Vede Konuya Boş Yorum Atmayın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:19)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @!!Yeah!! Ranklar Bana Ait Vede İsteğimi Yapabilecğim İçin Satıyorum Vede Konuya Boş Yorum Atmayın
Herkesin tasarımı kendine ait.
Kendine ait diye parayla satamazsın ben sadece paralık bir rank değil diyorum boş yorum değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hala Boş Yorum Atıyorsun Flood Kasma Bari Ben Parayla Satıyorum Belki Biri Hayırına Alıcak Nerden Biliyorsun Parayla Satabilirim Satamasaydım Bu Bölümün Amacı Ne Olurdu Biraz Mantıklı Ol @!!Yeah!! Daha Fazla Boş Mesaj Yazma Ne Yazıcaksan Ö.M Yolu İle Bana Bildir
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
paintten yazı çok kolay bir şekilde değiştiriliyor arkaplanı kesinlikle değiştirmelisin 94Z0qr.png       0qJ9No.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@diyar Boş Yorum Atmayın Diyince Ne Anlıyorsunuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bunlar boş yorum değil, size bu rankı kimsenin almayacağını anlatıyorlar. Aslında yorum atmamaları daha iyi olur alıcıları etkilememek için.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@#Power Rahatsız Ediyorum Fakat İster Alsınlar İster Almasınlar Bu Konuyu İstersen Kapat Fakat Benim Tasarımım Ben Parayla Satıyorum Fakat Almaları Umrumda Değil Sadece Böyle Birşey Denemek İstedim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2015 Saat: 15:32)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power Rahatsız Ediyorum Fakat İster Alsınlar İster Almasınlar Bu Konuyu İstersen Kapat Fakat Benim Tasarımım Ben Parayla Satıyorum Fakat Almaları Umrumda Değil Sadece Böyle Birşey Denemek İstedim

Niye denemek istedin?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada hocam eğer satacaksaniz üstüne yazı falan yazın sonra sizin tanıtım olarak koyduğunuz rankları photoshop ile keserler

Mesela
94Z0qr.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Boyutları Felan Hepsi Farklı İsterlerse Çalsınlar Zaten Kimse Bakmıyor :D Yorumun İçin Teşekkürler @Anonymous
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping