Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-ASiPaTRoN - Bölüm Şefi Ekibi Lideri Başvuru
Adınız & Soyadınız: Kaan.

Yaşınız: 20

Eğitim Durumunuz: Üni- Donduruldu Şimdilik.

Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Bölüm şefi 

Üyelik Tarihiniz: 3 Eylül 2012

Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Grafiker, Bölüm Şefi, Genel Şef Adayı, Genel Şef, Denetleme ekibi Müfettiş.

MyBB Bilgi Seviyeniz: %80

Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: %35

Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız: Tema çizimlerim var. Support Ekibinde kodlanıyor şuanda. Her biri ayrı ayrı kodlanıp dağıtılacak. İstenilirse demo siteyi özelden verebilirim üst yetkililere. Kodlama bilgimi geliştiriyorum..

Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: Ekip çok dağınık. Toparlanması gerekli. Gerekirse diğer yetkime de başkası gelene kadar devam edebilirim.

Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Yetkili kadrosunu, Kurallarını, Forum düzenini.

Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: Bazen asabiyet. Çok nadir.. Minimumu düzeye indirdim.

Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: İnsandan insana değişir. Her vücudun direnci farklıdır. Genel anlamda susuzluğa üç, açlığa 14-15 gün..

Rütbe benim için bir renkten ibaret. Sorumluluğunun farkındayım. Toparlanması gereken yerler ve kişiler var. Ben sadece biraz bunları düzeltmek için istiyorum. Hayırlısı olsun..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Respect...
- Başarılar abi :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
inşallah olursun başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Hak Ediyorsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
abi sen denetleme ekibi iyiydin ya ama genede başarılar :) ben seni hakim gibi bilirim :)
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar abi :) çok hakediyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ekip liderliğini en çok hak eden kişiler arasındasın abi :) Umarım olursun zaten senin bu yetkide olmanı istiyordum :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Abi hakediyosunda bu rütben daha iyi değil mi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvurumda dediğim gibi. Oradaki yerim dolana kadar orayı da halledebilirim. Her şekilde idare edebileceğime yönetebileceğime inanıyorum..
Denetleme Ekibi çok kritik bir yetki.. Olsun. Ben bu foruma yararım olsun istiyorum. Yönetimde uygun görürse.. Görmezse problem yok aynen devam ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle lider olacağına inanıyorum Kaan abi :) Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Efsane Geri Dönüyor Senin Gibi Biri Lazım Abi Zaten Üst Rütbelerde , Fatih Abide Gelince İyi Bir İkili Olup Forumu Düzene Sokarsınız Abi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 15:02)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başvurumda dediğim gibi. Oradaki yerim dolana kadar orayı da halledebilirim. Her şekilde idare edebileceğime yönetebileceğime inanıyorum..
Hocam dediğim gibi size bş ekibi lideri düşük değil mi?
Yani demek istediğim müfettiş daha yüksek rütbeli değil mi ki?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@!!Yeah!! yok hayır yanlış biliyorsun. Kritik bir rütbe ama şuanda bölüm şefi 2.seviyeyle vs. aynı konumda bir rütbe. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 15:05)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @!!Yeah!! yok hayır yanlış biliyorsun. Kritik bir rütbe ama şuanda bölüm şefi 2.seviyeyle vs. aynı konumda bir rütbe. 

Hocam kesinlikle ama kesinlikle o zaman bu rütbeyi hakediyorsunuz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kaan abi, lider olursan ekibine girmeyi çok isterim.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Sonuna kadar hak ediyorumsun abi.
Umarım olursun.
Başarılar.. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakediyorsun Abi Hatta Sonuna Kadar.
-Başarılar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kaan abi hakediyorsun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kaan, maşallah yahu bir sürü başvuru görüyorum hayırlısı. Tabi uzun zamandır bu aanı bekliyordu millet.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping