Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Rankı Aşağıya Almak.
Arkadaşlar,sitemde ranklar avatarın üzerinde duruyor.Onu nasıl aşağıya alabilirim ?
Demo: http://melodigrafik.10tr.net/showthread.php?tid=40
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temalar ve Şablonlar > Şablonlar > Tema Adı Templates > Post Bit Şablonlar > Postbit Girin ve Aşağıdakileri Yapın;
{$post['groupimage']} = Bu Kod Kullanıcının Rankını Gösterir. Nereye Koyarsan Rank Oradadır.
{$post['useravatar']}    = Bu Kod İse Kullanıcın Avatarını Gösterecek. Anlayacağınız, Bu Kodu Group İmage Kodunun Üstüne Koyarsanız, Rank Avatarın Altında Olur. Altına Koyarsanız Rank Avatarrı nÜstünde Olur.

Yararlıysam +1TŞK. Yararlı Değilsem Gerek Yok :)

Herşeyi Kendim Yazdım ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
postbit şablonlardan ayarlanıyor.

Bulun;
Kod:
{$post['groupimage']}

bu kodu ;

Kod:
{$post['useravatar']}

kodunun altına yerleştirin o zaman altında gözükür.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Berken her şeyi teşekkür karşılığı yapıyorsun, bence artık teşekkür ve rep istemek yasaklanmalı. Vermek isteyen kendi isteğiyle verir zaten... @Einstein™ @Edward Böyle bir kural eklenemez mi? @ASiPaTRoN
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 12:08)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temalar ve Şablonlar > Şablonlar > Tema Adı Templates > Post Bit Şablonlar > Postbit Girin ve Aşağıdakileri Yapın;
{$post['groupimage']} = Bu Kod Kullanıcının Rankını Gösterir. Nereye Koyarsan Rank Oradadır.
{$post['useravatar']}    = Bu Kod İse Kullanıcın Avatarını Gösterecek. Anlayacağınız, Bu Kodu Group İmage Kodunun Üstüne Koyarsanız, Rank Avatarın Altında Olur. Altına Koyarsanız Rank Avatarrı nÜstünde Olur.

Yararlıysam +1TŞK. Yararlı Değilsem Gerek Yok :)

Herşeyi Kendim Yazdım ;)
Teşekkürler.Ben zaten teşekkür verecektim,istemek yasak.Hatırltayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İstemedim Ki :) Yararlıysam Dedim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 12:10)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Berken her şeyi teşekkür karşılığı yapıyorsun, bence artık teşekkür ve rep istemek yasaklanmalı. Vermek isteyen kendi isteğiyle verir zaten... @Einstein™ @Edward Böyle bir kural eklenemez mi? @ASiPaTRoN

Zaten var.Rep istemek yasak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yararlıysam rep ver, bu istemek değil mi?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür karşılığ iş yapmak yasaktır, kuralları okuyun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform